Obavijesti

Promo sadržaj

Zanimljiva kampanja: Znate li što sve radi #jedinalička?

Zanimljiva kampanja: Znate li što sve radi #jedinalička?
1

Jedina lička komunikacijska agencija u travnju i svibnju 2020. provodi kampanju #jedinalička

Uspjeh brojnih poslova, projekata i brendova, a tako i prodaje usluga i proizvoda, ovisi o kvalitetnoj komunikaciji prema različitim javnostima, a tržište sve više prepoznaje važnost profesionalaca kao suradnika u tom području. U proteklih 20 godina, komunikacijske agencije dobile su na značaju u cijelom svijetu, pa tako i Hrvatskoj. Brojni kanali komunikacije koji su se pojavili u međuvremenu, a posebice društvene mreže, iziskivali su profesionalce koji se bave upravo tim poslom. Pričanje s drugima u ime klijenata, te pričanje klijentove priče za njegove kupce i korisnike – glavni je posao komunikacijskih profesionalaca.

Agencija PRiLIKA, jedina lička komunikacijska agencija koja je u svom fokusu dosad imala tržište Ličko-senjske i Karlovačke županije, širi svoje poslovanje i na druge regije. Do kraja 2020. godine u najavi su i prvi međunarodni klijenti, a sve je počelo prije nekoliko godina.

Tvrtka koja je na zdravim temeljima nastala 2015. godine kao poslovni start-up, kroz proteklih pet godina napravila je vrlo uspješan poslovni put kroz koji se surađivala s brojnim klijentima i svih poslovnih grana, a velika većina klijenata spadaju u zadovoljne, dugogodišnje partnere. Tim agencije čine profesionalci, usko specijalizirani u svojim poljima rada.

#jedinalička full-service komunikacijska agencija

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ono što tvrtka za klijente provodi, uključuje sve usluge koje su potrebne za provesti uspješnu kampanju, primjerice – administracija društvenih mreža (Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, Viber), odnosi s javnošću, zakup medija, osmišljavanje marketinških kampanji i kreativa, grafički dizajn, copywriting, savjetovanje.

Uz PRiLIKU je i lički medij Lika Club

Dio agencije je i portal Lika Club, nacionalni lički portal s više od sto tisuća čitatelja mjesečno, s modernom redakcijom koja na dnevnoj bazi izbacuje u prosjeku 20 aktualnih i zanimljivih vijesti iz Like, Hrvatske i svijeta. Portal se razvija sa stalnim rastom već 6 godina, a u posljednja dva mjeseca bilježi najveću čitanost u povijesti.

Prilika je da se javite, vaša komunikacija je ozbiljan posao kojim se trebaju baviti profesionalci.

Ako trebate povećanje prometa, rast vidljivosti proizvoda i usluga, jačanje brenda, te općenito poboljšanje poslovanja uz dostizanje zacrtanih ciljeva i prodaje, slobodno nam se javite na mail moja@prilika.eu , na broj mobitela +385 95 888 7142 ili putem web stranice http://www.prilika.eu/kontakt/.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince