Obavijesti

Promo sadržaj

Započeli „Super dani vani“ u Vrbovskom

Započeli „Super dani vani“ u Vrbovskom
14

Ruksake na leđa i pravac u Kamačnik!

Prvi je dan manifestacije „Super dani vani“ koja se u Vrbovskom održava od 16.06. -19.06. 2022.g. Kanjonom poznatog izletišta Kamačnik već se  šire ukusni mirisi. Upravo je u tijeku natjecanje u kuhanju lovačkog kotlića. Natječe se 38 veselih ekipa pod budnim okom poznatog televizijskog kuhara Tomislava Špičeka.

14
| Foto: miro

Odlična atmosfera, vrhunski autohtoni proizvodi i prekrasan Kamačnik razlog su da nam se pridružite u ovoj super manifestaciji na otvorenom. Još uvijek stignete izletište Kamačnik nalazi se na samo pola puta između Zagreba i Rijeke. Idealno je mjesto za gastro avanturu ali i rekreaciju šetnjom kroz 3 km dug kanjon - poručuje gradonačelnik Vrbovskog Dražen Mufić i nastavlja. 

U petak 17.06. u izletištu će biti izloženo preko 70 oldtimera. Za one nešto starije biti će to prilika da se prisjete nekih prošlih vremena dok će u onim mlađima  izloženi primjerci zasigurno izazvati čuđenje ali i  oduševljenje. Mislili smo zaista  na sve  posjetioce, a posebno one  najmlađe. Škola se privodi kraju pa zabava može početi.

U subotu 18.06. za dobru atmosferu biti će zaslužan poznati Šajeta. Djeca će se moći natjecati u pjevanju i plesu ali i sudjelovati u kreativnim radionicama te se zabaviti u  dječjem zabavnom parku. Sve će naravno biti začinjeno slatkišima. Zadnji dan manifestacije je nedjelja 19.06. i zaključujemo ju utrkom kareta. Što reći osim da će biti mnogo zanimljivih vozila i još zanimljivijih ekipa, priključite nam se i vidimo se u Vrbovskom.  

A mi se možemo složiti s gradonačelnikom i dodati… ruksake na leđa i put Vrbovskog jer tamo vas čekaju super dani vani.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu
PROMO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala
promo

5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala

Tijekom tri dana Weekend Food Festivala koji se održava od 19. do 21. travnja, posjetitelji će uživati u predavanjima, panel diskusijama, druženju, isprobavanju zanimljivih jela i naravno, dobroj zabavi!
Plodine otvorene u Donjem Miholjcu
PROMO

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu

Plodine i u 2024. nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina. Godinu nastavljaju otvorenjem još jednog supermarketa, ovoga puta u Donjem Miholjcu. Ovim otvorenjem Plodine broje 132 supermarketa diljem Hrvatske.