Obavijesti

Promo sadržaj

Zaposlenicima Grinč ove godine ipak neće ukrasti blagdane

Zaposlenicima Grinč ove godine ipak neće ukrasti blagdane
2

Da nam je netko lanjskih blagdana rekao da ćemo tijekom ovoga Božića i Nove godine biti kod kuće, da u gradu neće biti adventskih zbivanja i da ćemo s kolegama komunicirati virtualno, vjerojatno bismo mislili da se šali

Ipak, spletom okolnosti u ovoj potpuno nestvarnoj godini, ono što se činilo kao neki scenarij filma katastrofe pretvorilo se u stvarnost. Unatoč tome treba zadržati pozitivan stav i nadati se boljim danima pred nama, pa se tako ni A1 nije odrekao svojih popularnih adventskih događanja koja se inače održavaju u uredima tvrtke tradicionalno tijekom prosinca.

Zbog motivacije, važno je i zabaviti se na poslu

Aktivnosti kojima atmosferu nagrađivanih božićnih svečanosti „Advent u Zagrebu“ seli u sjedište kompanije i regionalne urede, A1 Hrvatska organizira od 2016., kao priliku zaposlenicima da se zabave na poslu, druže s kolegama u neformalnoj atmosferi i predahnu na kraju uspješne poslovne godine. Ove godine to je bilo posebno značajno s obzirom na razinu stresa i neizvjesnosti koji je donio COVID-19. Zaposlenici A1 uložili su posebne napore kako bi društvo u cjelini za vrijeme pandemije neometano funkcioniralo – online nastava, rad od kuće i neometana komunikacija za vrijeme potresa u Zagrebu, sve to ne bi bilo moguće bez tehnologija iza koje stoji ova digitalna kompanija. 

Tijekom ovoga mjeseca biraju se tako najkičastiji blagdanski džemper, najbolje okićen bor, najbolje okićeno radno mjesto i najbolji blagdanski recept, a kako se zaposlenike želi motivirati na „zelene i održive“ blagdane organizirana je i akcija „Udomi drvce“ u kojoj je kompanija zaposlenicima dostavila borove za sadnju u svom dvorištu ili da to iskoriste kao poklon školi ili vrtiću svoje djece, kako bi zazelenili okoliš.

Virtualni party za zaposlenike

Adventsko slavlje A1 je okrunio velikim virtualnim partyjem prošloga petka na kojem su njih i njihove ukućane svojim rimama zabavljali jedinstveni Vojko V i trenutni vladar glazbenih ljestvica reper Z++, a ovu „ludu“ godinu zajedno su ispratili bocom domaćeg kuhanog vina i ručno rađenom čokoladom, dostavljenom svakom članu tima.

Kroz cijelu ovu godinu pratili su potrebe zaposlenika kako bi zadržali motivaciju i visoku razinu zadovoljstva koje je u kompaniji standard dugi niz godina. Zajedništvo i napore koje su svi pokazali i u ovim poslovno izazovnim uvjetima, A1 je nagradio isplatom božićnica u iznosu od 2500 kuna i 500 kuna poklon bona za djecu, nastavljajući tako sada već 20-godišnju tradiciju.

Advent@A1 nagrađen na Croatia's Best Employer Brand Awards

A osim što blagdansku radost dijele s nešto više od 2000 zaposlenika, Advent@A1 nikako ne može proći bez aktivnosti za najmlađe, pa su mlađa djeca uživala u online predstavi, a starija u online druženju s poznatim gamerima i najpoznatijom Tik Tok zvijezdom u Hrvatskoj. Osim toga, A1 i ove godine olakšava roditeljima brigu oko djece tijekom školskih praznika pa će u sklopu projekta „Leteće dadilje“ djeca zaposlenika razvijati digitalne vještine uz stručno vodstvo certificiranih predavača.


Sve je ovo s razlogom plasiralo Advent@A1 na vrh omiljenih internih aktivnosti po izboru zaposlenika, a pokazatelj je popularnosti adventskog događanja u režiji A1 i nagrada struke Croatia's Best Employer Brand koju je tvrtka nedavno primila upravo za najbolji event u 2019.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.
Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?