Obavijesti

Promo sadržaj

Zarazite se smijehom uz kultne serije na Klasik TV-u

Zarazite se smijehom uz kultne serije na Klasik TV-u
3

Dupla doza humora na vašem omiljenom kanalu

Danas, 6. travnja, na Klasik TV-u počinju s emitiranjem dvije legendarne serije koje će vas svojim humorom prikovati uz male ekrane.  Sigurni smo kako nam svima ovog proljeća treba doza smijeha i urnebesnih likova, stoga udobno se smjestite i uživajte u epizodama serija „Bela lađa“ i „Kamiondžije“.

Hit seriju iz 2006., „Bela lađa“,  gledamo od danas, svakim radnim danom, u 20:00 sati. Radnja serije vrti se oko Šojića, koji je biznismen i predsjednik stranke „Stranka zdravog razuma“, koju financira njegov „rođak po babi“, Tihomir Stojković „Špic“. Njegov zamjenik u stranci je Panjković, a njegov vječiti protivnik je Hadži-Zdravković, predsjednik stranke „Demokratska renesansa“. Šojić ulazi i u sumnjive poslove s mafijom, mafijaškim bossom Ozrenom Soldatovićem, i njegovom desnom rukom Alamunjom.

Obitelj Pantić čine pored Dimitrija, žena Persida, sinovi Marinko i Blaško, i kćer Mirjana. Marinko je razveden, dok je Mira pred razvodom jer se preselila kod Pantića; Marinko iz braka ima dva sina, Filipa i Miću, a Mira s mužem Bogojem ima sina Kiću. 

Ako vam imena ovih likova zvuče poznato - nije slučajno. Serija „Bela lađa“ indirektni je nastavak filmskog serijala „Tesna koža“ koji slovi za jednu od najpopularnijih komedija s prostora bivše Jugoslavije.

Odmah nakon epizode „Bela lađa“ čeka vas dobro poznata serija iz 70’ih - “Kamiondžije”.
Od 20:55, svakim radnim danom, pridružite se avanturama Paje i Jara, dvojice iskrenih i dobrih vozača kamiona i partnera u poslovanju. Oni se susreću s raznim ljudima dok se voze na cesti, što se uglavnom čini lošim za njih, ali na kraju je to prijateljstvo koje spasi dan.

Uz ove komedijaške klasike garantiramo da vam dobrog raspoloženja neće nedostajati!

Detaljan raspored svih domaćih filmova i serija na Klasik TV-a možete pronaći na web stranici www.klasiktv.com.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura