Promo sadržaj

Komentari 0

Zarazite se smijehom uz kultne serije na Klasik TV-u

Zarazite se smijehom uz kultne serije na Klasik TV-u

Dupla doza humora na vašem omiljenom kanalu

Danas, 6. travnja, na Klasik TV-u počinju s emitiranjem dvije legendarne serije koje će vas svojim humorom prikovati uz male ekrane.  Sigurni smo kako nam svima ovog proljeća treba doza smijeha i urnebesnih likova, stoga udobno se smjestite i uživajte u epizodama serija „Bela lađa“ i „Kamiondžije“.

Hit seriju iz 2006., „Bela lađa“,  gledamo od danas, svakim radnim danom, u 20:00 sati. Radnja serije vrti se oko Šojića, koji je biznismen i predsjednik stranke „Stranka zdravog razuma“, koju financira njegov „rođak po babi“, Tihomir Stojković „Špic“. Njegov zamjenik u stranci je Panjković, a njegov vječiti protivnik je Hadži-Zdravković, predsjednik stranke „Demokratska renesansa“. Šojić ulazi i u sumnjive poslove s mafijom, mafijaškim bossom Ozrenom Soldatovićem, i njegovom desnom rukom Alamunjom.

Obitelj Pantić čine pored Dimitrija, žena Persida, sinovi Marinko i Blaško, i kćer Mirjana. Marinko je razveden, dok je Mira pred razvodom jer se preselila kod Pantića; Marinko iz braka ima dva sina, Filipa i Miću, a Mira s mužem Bogojem ima sina Kiću. 

Ako vam imena ovih likova zvuče poznato - nije slučajno. Serija „Bela lađa“ indirektni je nastavak filmskog serijala „Tesna koža“ koji slovi za jednu od najpopularnijih komedija s prostora bivše Jugoslavije.

Odmah nakon epizode „Bela lađa“ čeka vas dobro poznata serija iz 70’ih - “Kamiondžije”.
Od 20:55, svakim radnim danom, pridružite se avanturama Paje i Jara, dvojice iskrenih i dobrih vozača kamiona i partnera u poslovanju. Oni se susreću s raznim ljudima dok se voze na cesti, što se uglavnom čini lošim za njih, ali na kraju je to prijateljstvo koje spasi dan.

Uz ove komedijaške klasike garantiramo da vam dobrog raspoloženja neće nedostajati!

Detaljan raspored svih domaćih filmova i serija na Klasik TV-a možete pronaći na web stranici www.klasiktv.com.