Zašto ne smijete propustiti ovogodišnji HR.Weekend? | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Zašto ne smijete propustiti ovogodišnji HR.Weekend?

Zašto ne smijete propustiti ovogodišnji HR.Weekend?

Rovinj, grad s bogatom poviješću i gastronomijom, najfotogeničnije mjesto Mediterana te domaćin jednog od najvećeg festivala u Hrvatskoj - Weekenda.17

Zabilježite datum od 19. do 22. rujna jer se na istu lokaciju ponovno vraća novo i još jače izdanje HR.Weekenda. Otkrivamo vam zašto biste baš taj vikend trebali provesti u ugodnom spoju zabave, edukacije i dobrog networkinga!

HR.Weekend Vol. II.

Prošlogodišnje izdanje HR.Weekenda oduševilo je sve HR profesionalce, voditelje ljudskih potencijala, poslodavce i predstavnike tvrtki, a ove se godine vraća s još bogatijim programom i nekim od najiskusnijih govornika na području HR-a iz cijele regije.

Razgovarat će se o sveprisutnoj temi umjetne inteligencije u kontekstu radnog okruženja, business strani HR-a, mentalnom zdravlju, autentičnosti organizacija, propitivanju postojećih HR praksi, mentalnom zdravlju i wellbeingu u poslovnom okruženju.

Neki od najjačih regionalnih govornika

Govornici na ovogodišnjem Festivalu imaju dugogodišnje iskustvo u svijetu HR-a, biznisa, komunikacija, ali i psihologije te će s publikom podijeliti svoja razmišljanja, savjete i iskustva.

Marija Felkel koja trenutno radi kao HR direktorica u Nomad Foods vodit će CEO panel gdje će C-level management pričati o važnosti i ulozi HR-a za poslovanje kompanije. Ivica Vrančić, psiholog i samostalni konzultant, govorit će o autentičnosti načina vođenja ljudi, za koji je nedvojbeno važna emocionalna inteligencija.

Ivica Vrančić

Milena Dolenc, potpredsjednica za ljudske potencijale u gaming kompaniji Outfit7, reći će nam nešto više o korporativnom identitetu, otkrivanju identiteta organizacija te prihvaćanju tog identiteta kod zaposlenika.

Milena Dolenc

Nadalje, Mia Popić, doktorica psihologije, psihoterapeutkinja i poslovna psihologinja, ujedno i direktorica Sinergija centra bit će dio panela na temu korištenju psihoterapije u svrhu razvoja zaposlenika, dok će prof. dr. sc. Nataša Jokić-Begić, voditeljica poslijediplomskog specijalističkog studija kliničke psihologije FFZG-a, objasniti zašto je i više nego u redu biti “prosječan“ i da ne moramo svi biti dio hustle kulture. Izvršna direktorica ljudi i kulture u Atlantic Grupi Mojca Domiter govorit će o složenosti autentičnosti u poslovnom svijetu, utjecajima na pojedince i organizacije, strategijama za promicanje autentičnost te zamkama prevelike vjernosti sebi koja može ograničiti rast i prilagodbu.

prof. dr. sc. Nataša Jokić-Begić

Zvonimir Galić, doktor znanosti i redoviti profesor te „šef“ Katedre za psihologiju rada na Odsjeku za psihologiju FFZG i Mitja Ružojčić, doktor bihevioralnih znanosti, i ove godine pridružit će se popisu iznimnih profesionalaca na HR. Weekendu.

Mitja Ružojčić

Koliko HR pridonosi organizaciji?

Sve one koje zanima kako uvesti nove i fleksibilne načine rada u organizaciju, zašto su oni bitni za organizaciju i ljude, koje faktore poslodavci uzimaju u obzir kada kreiraju najbolje modele rada i kako mjere (i mjere li uopće) utjecaj pojedinog modela rada na work-life balance, možete poslušati na izlaganju o fleksibilnim modelima rada.

„U postolara najgore cipele“, izreka je koju ste zasigurno čuli mnogo puta, a još se više puta uvjerili u njenu istinu. U poslovanju HR-ovci nerijetko nemaju jasno definirane ciljeve, razvojne razgovore ili dovoljno feedbacka na svoj rad. Kako je ovo tema o kojoj se malo priča, HR.Weekend je tu da osvijestimo potrebu rada na sebi!

Veliki izazov s kojima se firme, ali i zaposlenici sve češće susreću su pitanja naknada i benefita. S obzirom na to da sve kompanije ne mogu biti konkurentne na tržištu i ponuditi iznadprosječne plaće, potrebno je pronaći balans koji će zadovoljiti i poslodavca i zaposlenika. Stoga će posjetitelji HR.Weekenda dobiti odgovor na pitanje može li dobra poslovna kultura nadomjestiti financijske nedostatke radnoga mjesta.

HR Business partnerski model je pojam koji predstavlja stratešku vezu između HR-a i poslovanja. Riječ je o radu vrhunskih HR stručnjaka koji razumiju poslovanje kompanije za koju rade, razumiju njezine svakodnevne izazove i osiguravaju da HR pridonosi tom uspjehu. Panel na kojem će se raspravljati o ovom modelu otkrit će posjetiteljima je li on passé ili za njega još uvijek ima mjesta u modernim kompanijama.

Uz jake govornike i najnovije trendove iz HR svijeta, HR.Weekendu neće nedostajati ni dobre zabave, regionalnih i domaćih glazbenika te networkinga do jutarnjih sati.

Sve informacije o novom, većem i još boljem izdanju HR.Weekenda možete pronaći ovdje, ali i na profilima društvenih mreža Instagram, LinkedIn i Facebook.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Sjajan primjer primjene Wienerbergerovog Tondach Planoton 10 crijepa
PROMO

Sjajan primjer primjene Wienerbergerovog Tondach Planoton 10 crijepa

Wienerberger predstavlja svoju Tondach liniju crjepova, koja nudi vrhunsku kombinaciju kvalitete, pouzdanosti i estetike

Veliki tjedni horoskop: Ovan je u zavidnoj kondiciji, a Rakove će netko uspješno zavesti
od 7. do 13. srpnja

Veliki tjedni horoskop: Ovan je u zavidnoj kondiciji, a Rakove će netko uspješno zavesti

Nakon 12.7. Lavovima će sve više goditi razgovori s osobom s kojom imaju prijateljski odnos. Slobodnima se smiješi poznanstvo koje će unijeti željenu promjenu u njihov život
Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu