Obavijesti

Promo sadržaj

Zašto su bluetooth slušalice toliko omiljene?

Zašto su bluetooth slušalice toliko omiljene?
5

Put do posla, škole, bavljenje sportskim aktivnostima, pa čak i ležanje na plaži većini je nezamislivo bez slušalica

Bilo da se radi o dugim telefonskim razgovorima ili omiljenoj glazbi, slušalice su mnogima omiljena oprema. Od malih žičanih do velikih studijskih, većina proizvođača ističe se u određenom segmentu proizvodnje slušalica, no pravo dostignuće tehnologije zasigurno su bluetooth slušalice.

Postavlja se pitanje: zašto su bluetooth slušalice toliko omiljene?

1. Za početak – bežične su

Glavni razlog za kupovinu bluetooth slušalica nije podrška neumornim naporima SIG-a za razvoj i praćenje bluetooth tehnologije. Razlog broj jedan za kupovinu bluetooth slušalica je što su bežične. Sloboda koja proizlazi iz bežičnog pristupa je van svake konkurencije.

Nema zapetljanih kabela i nema potrebe za držanjem mobilnog uređaja u rukama tijekom kretanja ili vožnje u automobilu. Uz bluetooth slušalice, važni se pozivi neće prekidati zbog kratke žice niti će mobilni telefon pasti sa stola ili s držača. Nema grebanja i habanja i nema brige o sigurnosti rada s novom vrstom pametnih telefona koji dolaze bez analognog porta. Kada prvi put krenete u teretanu ili na trčanje s parom bežičnih bluetooth slušalica, odmah ćete postati njihov veliki zagovornik.

Bežične bluetooth slušalice poput LG FN6 inovativne su, elegantne, udobne i vrlo funkcionalne u isto vrijeme:

  • UV nano kućište za punjenje uništava čak 99,99% bakterija i tako čuva Vaše slušalice i Vaše zdravlje
  • Neotrovni i hipoalergenski silikoni na slušalicama izrađeni su od medicinskog gela
  • IPX4 vodootpornost čuva slušalice kada se znojite, dok vježbate ili hodate na kiši

2. Kvaliteta zvuka i brzo uparivanje

Na samom početku bluetooth slušalica postojali su problemi – veze su se prekidale, uparivanje je nekada znalo stvarati probleme, a reprodukcija je bila nepouzdana uz neželjene oscilacije u kvaliteti zvuka.

Danas, bežične slušalice omogućavaju automatsko i brzo uparivanje s uređajem. Bluetooth 5.0 omogućuje dvostruku pokrivenost, te četiri puta veću propusnost. Pouzdanost i stabilnost veze na zavidnoj su razini, a kašnjenje jedva da je primjetno. Ove slušalice s mikrofonom imaju i funkciju poništavanja buke koja donosi čist, jasan i snažan zvuk - bez obzira na okolinu!

Slušalice LG FN4 imaju ugrađene dvostruke mikrofone visokih performansi za maksimalnu jasnoću poziva:

  • Poništenje jeke i smanjenje buke – integrirani procesori s vrhunskim algoritmima koji kroz zrake prepoznaju i smanjuju buku
  • Ergonomsko, usko prianjanje slušalica omogućava blokiranje okolne buke, čak i kad ste u bučnom radnom prostoru ili u prometu

3. Baterija za dugotrajno korištenje

Noviji modeli bluetooth slušalica imaju dugotrajnu bateriju i mogućnost brzog punjenja. Većina bluetooth slušalica pruža više nego dovoljno sati reprodukcije za cijeli dan u uredu, nekoliko odlazaka u teretanu ili nebrojeno velik broj krugova oko omiljenog parka.

Uzimajući u obzir da povremeno treba napuniti bateriju većine uređaja i opreme koji se danas svakodnevno koriste, uključiti još jedan ne predstavlja nikakav problem. U tome će pomoći inovativno kućište LG slušalica pomoću kojeg uvijek možete napuniti bateriju svojih slušalica.

Uz LG FN6 bluetooth slušalice uživajte u ukupno 18 sati vijeka trajanja baterije – do 6 sati reprodukcije u slušalicama i dodatnih 12 sati u kutijici – sve od jednog punjenja.

  • Brzo punjenje – 5 minuta punjenja omogućuje sat vremena reprodukcije
  • Bežično punjenje na podlozi bez kabela

Iako su žičane slušalice i dalje na vrhu reprodukcije zvuka, jaz u kvaliteti između žičanih i bežičnih svakim danom postaje sve manji. Premium zvuk LG bluetooth slušalica zahvaljujući Meridian tehnologiji omogućuju da se u potpunosti unesete u ono što slušate bez obzira gdje se nalazili.

Nema razloga da i Vi nemate jedan par bluetooth slušalica. Ako pritom želite odabrati samo najbolje, posjetite webshop Makromikro grupe. Bilo da tražite slušalice za mobitel, za rad u uredu ili aktivnosti na otvorenome, provjerite neke od sjajnih ponuda bluetooth slušalica renomiranih brandova po odličnoj cijeni i sami se uvjeriti u sve prednosti korištenja bluetooth slušalica.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura