Promo sadržaj

Komentari 0

Zašto su bluetooth slušalice toliko omiljene?

Zašto su bluetooth slušalice toliko omiljene?

Put do posla, škole, bavljenje sportskim aktivnostima, pa čak i ležanje na plaži većini je nezamislivo bez slušalica

Bilo da se radi o dugim telefonskim razgovorima ili omiljenoj glazbi, slušalice su mnogima omiljena oprema. Od malih žičanih do velikih studijskih, većina proizvođača ističe se u određenom segmentu proizvodnje slušalica, no pravo dostignuće tehnologije zasigurno su bluetooth slušalice.

Postavlja se pitanje: zašto su bluetooth slušalice toliko omiljene?

1. Za početak – bežične su

Glavni razlog za kupovinu bluetooth slušalica nije podrška neumornim naporima SIG-a za razvoj i praćenje bluetooth tehnologije. Razlog broj jedan za kupovinu bluetooth slušalica je što su bežične. Sloboda koja proizlazi iz bežičnog pristupa je van svake konkurencije.

Nema zapetljanih kabela i nema potrebe za držanjem mobilnog uređaja u rukama tijekom kretanja ili vožnje u automobilu. Uz bluetooth slušalice, važni se pozivi neće prekidati zbog kratke žice niti će mobilni telefon pasti sa stola ili s držača. Nema grebanja i habanja i nema brige o sigurnosti rada s novom vrstom pametnih telefona koji dolaze bez analognog porta. Kada prvi put krenete u teretanu ili na trčanje s parom bežičnih bluetooth slušalica, odmah ćete postati njihov veliki zagovornik.

Bežične bluetooth slušalice poput LG FN6 inovativne su, elegantne, udobne i vrlo funkcionalne u isto vrijeme:

2. Kvaliteta zvuka i brzo uparivanje

Na samom početku bluetooth slušalica postojali su problemi – veze su se prekidale, uparivanje je nekada znalo stvarati probleme, a reprodukcija je bila nepouzdana uz neželjene oscilacije u kvaliteti zvuka.

Danas, bežične slušalice omogućavaju automatsko i brzo uparivanje s uređajem. Bluetooth 5.0 omogućuje dvostruku pokrivenost, te četiri puta veću propusnost. Pouzdanost i stabilnost veze na zavidnoj su razini, a kašnjenje jedva da je primjetno. Ove slušalice s mikrofonom imaju i funkciju poništavanja buke koja donosi čist, jasan i snažan zvuk - bez obzira na okolinu!

Slušalice LG FN4 imaju ugrađene dvostruke mikrofone visokih performansi za maksimalnu jasnoću poziva:

3. Baterija za dugotrajno korištenje

Noviji modeli bluetooth slušalica imaju dugotrajnu bateriju i mogućnost brzog punjenja. Većina bluetooth slušalica pruža više nego dovoljno sati reprodukcije za cijeli dan u uredu, nekoliko odlazaka u teretanu ili nebrojeno velik broj krugova oko omiljenog parka.

Uzimajući u obzir da povremeno treba napuniti bateriju većine uređaja i opreme koji se danas svakodnevno koriste, uključiti još jedan ne predstavlja nikakav problem. U tome će pomoći inovativno kućište LG slušalica pomoću kojeg uvijek možete napuniti bateriju svojih slušalica.

Uz LG FN6 bluetooth slušalice uživajte u ukupno 18 sati vijeka trajanja baterije – do 6 sati reprodukcije u slušalicama i dodatnih 12 sati u kutijici – sve od jednog punjenja.

Iako su žičane slušalice i dalje na vrhu reprodukcije zvuka, jaz u kvaliteti između žičanih i bežičnih svakim danom postaje sve manji. Premium zvuk LG bluetooth slušalica zahvaljujući Meridian tehnologiji omogućuju da se u potpunosti unesete u ono što slušate bez obzira gdje se nalazili.

Nema razloga da i Vi nemate jedan par bluetooth slušalica. Ako pritom želite odabrati samo najbolje, posjetite webshop Makromikro grupe. Bilo da tražite slušalice za mobitel, za rad u uredu ili aktivnosti na otvorenome, provjerite neke od sjajnih ponuda bluetooth slušalica renomiranih brandova po odličnoj cijeni i sami se uvjeriti u sve prednosti korištenja bluetooth slušalica.