Obavijesti

Promo sadržaj

Zašto svi žele na Advent u Varaždin?

Zašto svi žele na Advent u Varaždin?
9

Adventski dani stvoreni su za druženje i opuštanje, odmak od svakodnevice i prepuštanje sitnim hedonizmima

Razna adventska zbivanja nude se diljem zemlje, no jedno adventsko događanje – ono u Varaždinu, jednostavno nikako ne možete ignorirati. Evo zašto je Advent u Varaždinu pravi hit.

Jedini pravi Djed Mraz

Kad ga vidite odmah će vam sve biti jasno, točno je onakav kakvim ste ga zamišljali kad zatvorite oči, o kakvom ste čitali u bajkama. Originalan, nevjerojatno dragi i još k tome beskrajno duhovit, ovakav Djed Mraz doprijet će do svih srca i izmamiti osmijeh čim kročite u njegov Čarobni grad u kojem se na jednom mjestu isprepliću mašta i stvarnost. Tu je i Baka Mraz koja u društvu vilenjaka dobrodošlicu svima želi u svojoj radionici u kojoj se pričaju priče, peku kolači i gledaju crtići.

Raznolikost sadržaja za male i velike

Bili veliki ili mali, s obitelji, bez djece, u paru ili s društvom, u kojoj god kombinaciji dolazite Advent u Varaždinu nudi sadržaje za sve naraštaje. Priznajemo, možda će ipak najviše uživati najmlađi koji božićno vrijeme s nestrpljenjem očekuju. Čarobni grad Djeda Mraza, veliko klizalište i ledeni tobogan, panoramski kotač, pripremite se da odvojite vrijeme da ugodite zahtjevima svojih mališana. Prazničku atmosferu u centru grada upotpunjuju koncerti vikendom, od domaćih snaga do estradnih imena. Uz to varaždinske galerije, muzeji i kazalište osmislili su niz prigodnih sadržaja koji nude sjajnu priliku za zabavu i užitak.

Neodoljiva ljepota postojanja

Zavodljivo šarmantan, dovoljno velik da pruža brojne mogućnosti, a opet dovoljno malen da priušti intimu i toplinu. Možete ga obići u ležernoj šetnji, na svakom koraku susreti prijateljsko lice, a opet sakriti se u njegov mirni kutak.

9
| Foto: TZ grada Varaždina

Barokni grad sa svojim bogatim kulturno-povijesnim nasljeđem neodoljiv je u svako doba godine, njegove ulice, trgovi i palače u blagdanskom ruhu zavedu vas pri prvom susretu. Svjetlost tisuće lampica, prigodni ukrasi, kad se spoje s jedinstvenošću gradske vedute kombinacija je koju riječi ne mogu opisati već ju morate doživjeti.

Slatko i slano za najizbirljivije nepce

U blagdansko vrijeme svi si volimo priuštiti slatka i slana zadovoljstva, a o kalorijama ćemo misliti od Nove godine. Fritule i palačinke, vafli, ručno rađeni snjegovići, nezaobilazne kobasice i burgeri, okusi autohtone domaće kuhinje, ali i delicije kulinarskih majstora, sve to nudi bogata gastro ponuda na adventskim kućicama koju morate probati.

Puna srca i mir u duši

Osjetite toplinu zajedništva na svakom koraku, prepustite se dobrim emocijama, napunite optimizmom i doživite blagdansku čaroliju na Adventu u Varaždinu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura