Obavijesti

Promo sadržaj

Završen najradosniji dječji sajam GROWING UP

Završen najradosniji dječji sajam GROWING UP
7

Tijekom tri dana mali posjetitelji uživali su u lego robotičkim radionicama, kreativnim radionicama, nastupima dječjih zborova i plesnih skupina te se družili sa poznatim youtuberima iz Joomboosa: 8rasta9, The Sikrt, 10Fico, Bruno, Saamo Petraa i Marco Cuccurin

Također, igrali su se u detektivskoj akademiji, pisali na radionici krasopisa, učili na oglednim satovima stranih jezika, uživali na dječjim predstavama te se takmičili na turniru vježbanja tablice množenja. Mali šminkeri dobili su novu frizuru ili si oslikavali lica na face paintingu.

Dok su se djeca igrala roditelji su slušali neka od brojnih poučnih predavanja, a poseban kutak bio je pripremljen za trudnice i mlade majke u kojem su dobile sve potrebne savjete u vezi trudnoće i prvih dana boravka sa bebom.

Unicef je na svom izložbenom prostoru informirao posjetitelje o svojim aktivnostima, a Hrvatski školski muzej organizirao je zanimljivu izložbu „Zagrebačka zabavišta u drugoj polovici XIX. i početkom XX. stoljeća“.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ulaz je bio besplatan kao i sudjelovanje u svim aktivnostima na sajmu.

Growing Up je otvorila doc.dr.sc. Olivera Majić, zamjenica i izaslanica gradonačelnika Grada Zagreba, a pozdravnu riječ uputila je i dr.sc. Dina Tomšić, direktorica Zagrebačkog velesajma. 

Podršku projektu u obliku visokog pokroviteljstva dala je predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović. Također, pokrovitelji sajma bili su Milan Bandić, gradonačelnik Grada Zagreba, Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Ministarstvo unutarnjih poslova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive