Obavijesti

Promo sadržaj

Zdrave navike uz Pulse Shake, dobro jutro uz Living Juice Blend

Zdrave navike uz Pulse Shake, dobro jutro uz Living Juice Blend
3

Imamo li zdrave navike?

U današnje digitalno doba teško je govoriti o zdravim navikama. Čovjek se budi pomoću sata, aparat kuha kavu, TV daje informacije, auto vozi. Prirodu sve manje uključujemo u svakodnevni život. Sve više smo u sjedećem položaju ispred računala u zatvorenim i zagušljivim prostorijama. Iz tih prostorija obično odlazimo na spavanje s mobitelom u rukama. Polako ali sigurno gubimo kontakt s prirodom u fizičkom, ali i psihičkom smislu. Naše tijelo s godinama posustaje i postajemo starci u mladom tijelu. Trebamo više prirode. Trebamo vitamine i minerale, trebamo dozu zdravlja – trebamo Pulse Shake i to odmah!

Dobro jutro uz Living Juice Blend

Promjene na bolje su uvijek dobrodošle. Znate li što je liofilizacija i koliko je zapravo zdrava? Liofilizacija (sušenje smrzavanjem) je jedan od najboljih načina dehidracije i uklanjanja vode, čime se čuva visoka kvaliteta proizvoda. Niske temperature postupka omogućuju maksimalno zadržavanje hranjivih tvari i bioaktivnih spojeva. Tako smo došli do Pulse Shake napitaka. Favorit za dobro jutro je Living Juice Blend, spreman da se pomiješa s vodom i popije nakon buđenja. Velika količina vitamina C donijet će puno dobrobiti našem tijelu, poput povećanja energije, smanjenja stresa, umora i iscrpljenosti. Njegova moć kao snažnog antioksidansa pomoći će našem imunološkom sustavu.

Dnevna doza Pulse-a

Dnevna doza Pulse Shake-a, zdrav doručak i lagana tjelesna aktivnost prije posla temelj su zdravih navika. Za doručak je bolje izbjegavati razna lisnata tijesta i nezdrave slatkiše. Radije se odlučite za zdravu porciju zobenih pahuljica, jaja, voća. Laganom jutarnjom šetnjom ili vježbama istezanja napunite svoje tijelo dodatnom energijom za početak radnog dana. Tijekom dana i dnevnih zadataka osvježite se i opustite slatkim okusom Detox & Cleanser Blend-a koji će vas resetirati i pomoći Vam da dobijete dodatni poticaj. Za zdravlje je od velike važnosti pravilno disanje, hodanje, trčanje, kardio trening, joga ili jednostavno plivanje i vožnja bicikla. Jednom riječju pokret. Kretanje je pokretač svega. A nakon treninga možete popiti naš Proteins & Omega Smoothie, koji se može pripremiti i kao doručak. Bogat omega 3 masnim kiselinama i vlaknima, pomaže u očuvanju mišićne mase. Dok se opuštate u svojoj omiljenoj fotelji, čitate knjigu ili slušate opuštajuću glazbu. Priuštite svom tijelu odmor koji zaslužuje. Uživajte u njemu. I dok vi spavate i sanjate, vaše tijelo sanja s vama i zahvaljuje vam što brinete o njemu. U zdravom tijelu je zdrav duh, ali u zdravom tijelu je i zdrava doza Pulse Shake-a.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin