Obavijesti

Promo sadržaj

Zdravi, aktivni i puni doživljaja u svibnju - Experience Crikvenica (Health & Outdoor)

Zdravi, aktivni i puni doživljaja u svibnju - Experience Crikvenica (Health & Outdoor)
10

Pronađite svoju omiljenu svibanjsku priču na Rivijeri Crikvenici, gdje će proljetne boje biti još ljepše uz Experience Crikvenica (Health & Outdoor).

Ovaj će zanimljivi projekt Turističke zajednice Grada Crikvenice povezati zdravlje, aktivnosti i rekreaciju na otvorenome, gastronomiju i druženje svih generacija. Tri su uzbudljiva tematska vikenda u svibnju zamišljena kao niz zanimljivih i raznovrsnih događanja, koja su besplatna za korisnike.

Ovu zanimljivu svibanjsku manifestaciju otvaramo Biciklističkim vikendom 14. i 15. svibnja koji će donijeti niz zabavnih i napetih trenutaka za bicikliste, ali i gledatelje, a obuhvaća Kids Cro Race Demo, Biciklističku turu by Kristijan Đurasek (centar Crikvenice – Tribalj – Selce – centar Crikvenice) i 8. XC maraton Crikvenica.

Slijedi Dječji sportski vikend i Vikend rekreacije 21. i 22. svibnja. Dva će dana crikvenički centar biti mjesto susreta svih željnih rekreacije, opuštanja i zdravog natjecateljskog ozračja, a sve pod budnim okom iskusnih trenera. Program namijenjen najmlađima će se oba dana održavati cjelodnevno na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici. Male sudionike očekuju sprave za rekreaciju, trampolini, razni poligoni (za vožnju romobilom, za kolutove, 20 metara dug ninja poligon), veliko odbojkaško igralište, koševi, ljudski nogomet i pikado, a vodit će ih devetero animatora. U subotu, 21. svibnja, u 9 h počinju vježbe mobilnosti i istezanja u grupama, namijenjene svim dobnim skupinama. Paralelno će se održavati i popratno-pokazne aktivnosti, poligon za djecu te razna natjecanja. U 16 h na trgu počinje obiteljsko natjecanje, a dobrodošli su svi članovi obitelji. U nedjelju, 22. svibnja, u 9 h ponovno kreću vježbe na trgu, a zatim i druge aktivnosti testiranja kondicije. U 16 h je timsko natjecanje na poligonu kondicijske izdržljivosti. Podijeljeno je u dvije kategorije - sportaši i rekreativci, a jedan se tim sastoji od triju članova (ženskih i muških).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Posljednji vikend, od 28. do 29. svibnja, jest Vikend veslanja i šetnje. U Jadranovu će se tijekom oba dana održavati Kup regata, natjecanje u veslanju u ukupno 22 veslačke discipline. U subotu, 28. svibnja će biti Regata kupa, a u nedjelju utrka osmeraca, atraktivne veslačke discipline. Živopisan akvatorij i prekrasna priroda maloga primorskoga mjesta pružit će veslačima i veslačicama, ali i gledateljima, nezaboravne trenutke. Osim na moru, aktivno će biti i na kopnu uz organiziranu interpretativnu šetnju duž Rivijere Crikvenice.

Women's,Rowing,Team,On,Blue,Water,,Top,View

A kako ljubav, ali i zdravlje, ide kroz želudac, naravno da će se naši vrsni kuhari u odabranim restoranima pobrinuti da uživate u zdravim menijima po promotivnim cijenama. Meniji su zamišljeni u tri slijeda do 150,00 kn ili pet sljedova do 250,00 kn. Odabrani restorani i hoteli na Rivijeri Crikvenici jesu: Boutique hotel Esplanade, Burin, hotel Crikvenica, Karoca, Rosalia (Heritage Hotel Stypia), Trabakul u Crikvenici, Domino u Dramlju te Kantunić, Riva i Ulika u Selcu.

Sve detalje i novosti vezane uz navedene programe možete pronaći na rivieracrikvenica.com i FB Crikvenica – Croatia.

Kako bi vaš doživljaj jedne od najpoznatijih destinacija zdravstvenog turizma bio još intenzivniji, zdravstvene će ustanove Thalassotherapia Crikvenica i Terme Selce, imati posebnu ponudu tretmana i usluga. Thalassotherapia organizira besplatno sudjelovanje u grupnim vježbama disanja - svake subote u svibnju od 8 do 9 h u Parku medicinske rehabilitacije. U slučaju lošeg vremena, vježbe se održavaju u dvorani "Panorama" koja se nalazi u neposrednoj blizini parka. Uvjet za sudjelovanje je posjedovanje COVID-19 potvrde. Prijave za sudjelovanje nisu potrebne.

Terme Selce vrše besplatnu body analizu uz obaveznu prijavu i dogovor oko termina (broj mjesta ograničen) na info@terme-selce.hr.

Rivijera zdravlja vas očekuje!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive