Obavijesti

Promo sadržaj

Zdravlje urinarnog sustava i pomoć kod upala

Zdravlje urinarnog sustava i pomoć kod upala
2

Urinarni sustav muškarca i žene anatomski je vrlo različit iz čega proizlaze i razlike u učestalosti problema

Tako žene puno češće imaju tegobe s urinarnim sustavom, češće upale koje mogu prerasti u kronične probleme. Osim žena, kao velike podgrupe koja je sklonija tegobama urinarnog sustava, tu su još i nepokretni bolesnici neovisno o spolu, dijabetičari i trudnice. Također, češće su tegobe kod djevojčica nego kod dječaka.

Otporna Escherichija coli…

Uzročnika upale u najvećem broju slučajeva nalazimo u Escherichiji coli. Radi se o bakteriji koja je prirodno prisutna u crijevima, no kada nađe put do urogenitalnog sustava, tu se nastanjuje i izaziva upalnu reakciju. Escherichia coli je bakterija koju je teško iskorijeniti, često se vraća nakon antibiotske terapije, sve je otpornija na postojeće terapije te se sve više pozornosti usmjerava na prevenciju.

Važnost održavanja imuniteta

Zdrav i jak imunološki sustav uvijek je preduvjet zdravlja cijelog organizma, stoga je važno voditi računa o zdravoj prehrani, unosu esencijalnih vitamina i minerala, pa i određenih sastojaka koji mogu pojačati naš imunološki odgovor.

Poznati sastojci iz prirode

D-manoza je jedan od najpoznatijih sastojaka u proizvodima za pomoć kod problema s mokraćnim mjehurom. Riječ je o vrsti prirodnog šećera koji ne utječe bitno na razinu šećera u krvi, a u okolini s Escherichijom coli pokazuje svoja korisna svojstva. I ekstrakt ploda američke brusnice je već dugo vremena poznat sastojak o kojem se već puno zna i piše. Važno je naglasiti da kod izbora brusnice uvijek treba voditi računa o sadržaju proantocijanidina koji su aktivne komponente u samoj biljci.

Brusnica kompleks linija

U ljekarnama se mogu pronaći Brusnica kompleks dodaci prehrani za pomoć kod problema urinarnog sustava koji su dio poznatog hrvatskog Pharmoval brenda. Brusnica kompleks linija sadrže tri proizvoda.

D-manoza brusnica kompleks je dodatak prehrani u vrećicama koji uz visoku dozu od 2,5 grama D-manoze sadrži i ekstrakt brusnice standardiziran na čak 20 % proantocijanidina, echinaceu te vitamin C za normalnu funkciju imunološkog sustava. Uz to, tu su i važni niacin i biotin za održavanje normalnih sluznica. D-manoza brusnica kompleks zbog svog izrazito bogatog sastava djeluje brže i terapija se primjenjuje u kraćem vremenskom periodu

Brusnica kompleks kapsule uz ekstrakt američke brusnice i vitamin C sadrže i snažni beta-glukan te europsku zlatnicu koja doprinosi normalnoj funkciji mjehura i donjeg dijela mokraćnog sustava. Oba navedena proizvoda su namijenjena starijima od 12 godina. Sastav Brusnica kompleks kapsula prilagođen je za osobe koje su sklone češćim problemima s mokraćnim mjehurom te se mogu uzimati i dulje vrijeme.

Za najmlađe tu su Brusnica kompleks kapi s ekstraktom američke brusnice te vitaminima C i D za normalnu funkciju imunološkog sustava. Ne sadrže konzervanse, prikladne su za djecu već od 1 godine i vrlo se lako konzumiraju uz vodu ili sok. Brusnicu kompleks kapi zbog visokog sadržaja brusnice mogu uz djecu uzimati i odrasli, a posebno se preporučuje onima koji ne vole uzimati ili imaju problema s konzumiranjem pripravaka u kapsulama.

Proizvode možete pronaći u ljekarnama ili naručiti na internet trgovini drogerija.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.