Obavijesti

Promo sadržaj

Želite da vam se gosti vraćaju u apartman? Donosimo vam trikove kako ga urediti

Želite da vam se gosti vraćaju u apartman? Donosimo vam trikove kako ga urediti

Travanj je idealan da pripremite sve za sezonu - bojanje zidova, promjena starih miješalica, provjera radi li sve kako treba, kupnja nove posteljine... A mnoge stvari pronaći ćete u Lidlu po povoljnim cijenama

Vrijeme je za uređenje i adaptaciju apartmana. Ne kaže se bez veze "uloži da bi profitirao". Upravo to mora biti glavni moto svakog iznajmljivača apartmana koji želi oduševiti svoga gosta, ali ne samo to nego i ako želi da mu se gosti vraćaju. Opremanje i uređenje apartmana za iznajmljivanje u turizmu zahtijeva ponešto drukčiji pristup nego kad je riječ o uređenju stambenog prostora za svakodnevni život. Ono što je važno gostu koji će u apartmanu boraviti tjedan ili dva nije toliko važno ukućanima koji u nekom prostoru borave cijelo vrijeme.

Travanj je idealan da pripremite sve za sezonu - bojanje zidova, promjena starih miješalica, provjera radi li sve kako treba, kupnja nove posteljine, detalja koji cijelom prostoru daju posebnu notu. 
Pri uređenje prostora za najam uvijek treba gledati iz pozicije gosta koji dolazi na odmor. Ono što je vrlo važno jesu čistoća i urednost. Gosti to prvo primijete kad ulaze u neki prostor - odmah se zna je li prostor održavan ili nije. Iznajmljivači se moraju pobrinuti da sve u apartmanu bude jednostavno za održavanje, tj. da se lako čisti i održava.
Nemojte zaboraviti na važne detalje kao što su ogledalo, rasvjeta, dopadljive boje… I pametnim postavljanjem rasvjete možete vizualno povećati prostor. Umjesto lustera, koji zagušuju prostor, postavite stropnu rasvjetu. Koristite svjetlije boje, ali nikad nemojte kombinirati više od tri boje jer će to izgledati neukusno. Najbolje je koristiti prirodnu boju drva, bijelu, boju pijeska ili nježnu bež boju. Namještaj neka bude lagan i praktičan, po mogućnosti i višenamjenski. Prilikom razmještaja namještaja izaberite opciju postavljanja uza zid radije nego centriranje pojedinih dijelova namještaja u središte sobe. 

Wooden,Bed,In,Modern,Interior,Space,,3d,Render,,3d,Illustration

U Lidlu je upravo počela akcija opreme za apartmane, u kojoj ćete pronaći dobre i kvalitetne stvari po povoljnim cijenama. 
Gostima su vrlo važne kupaonica i spavaća soba. Preduvjet dobrog sna je dobar krevetni sustav, ali i mirna, prozračna i lijepa spavaća soba. Uz to svakako ide i lijepa te kvalitetna posteljina.

Osim kreveta i madraca, za spavaću sobu potrebni su noćni ormarić, tepih, zavjese, ormar, stolna svjetiljka, plahte, popluni...Kod kupaonice je dobro da je svijetle boje, da je uredna i da ima nove ručnike. Za nju se uvijek kaže da je ogledalo urednosti svakog prostora. Važno je da su sanitarije održavane, bez kamenca i sjajne... to prvo upada u oko čovjeku koji uđe u nju. Uvijek možete dodati i nekoliko detalja kao što su mirisne svijeće, biljke, ukrasi...

Ne zaboravite niti dasku za WC. Nju je preporučljivo mijenjati svake sezone. A  to ne bi trebao biti veliki problem jer nije riječ o nekom velikom izdatku, a dasku sad možete pronaći i u Lidlu. 

Kad je o kuhinji riječ, tu uvijek morate voditi brigu da imate dovoljno pribora za jelo i sve potrebno za kuhanje.

Zelenilo daje "živost" svakom apartmanu, pa svakako u njega unesite neku biljku. Stvari koje kupujete i kojima dočekujete svoje goste moraju biti kvalitetne.  

Praktičan namještaj
Manji ali praktični komadi namještaja ostavljaju dojam prostranosti i brige o potrebama gosta (osim toga nude mogućnosti za pohranu stvari). Zgodni primjeri su kauč na razvlačenje koji se može presložiti u fotelju ili stolić koji sadrži police. Odličan su izbor i krevet sa spremištem, tabure s poklopcem, blagovaonski stol s ladicama i sl.

Takav namještaj možete nabaviti po prihvatljivim cijenama, a pri uređenju apartmana možete ga lako prilagođavati trenutnom broju gostiju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.