Obavijesti

Promo sadržaj

Želite li raditi na moru u Istri? U Plavoj Laguni imat ćete najkonkurentnija primanja

Želite li raditi na moru u Istri? U Plavoj Laguni imat ćete najkonkurentnija primanja

Ukoliko želite raditi na sjeverozapadnoj obali Istre, provesti ljeto na moru, uz najkonkurentniju zaradu u regiji te niz pogodnosti koje uključuju i bonuse i edukacije, ali i posjete različitim ljetnim festivalima i sportskim eventima, onda je ponuda Plave Lagune za vas

Plava Laguna, jedna od vodećih domaćih hotelijerskih kompanija, nudi zaposlenje na moru tijekom turističke sezone, uz osiguranu prehranu o trošku poslodavca i plaćen smještaj tik uz morsku obalu, kojeg kontinuiranim ulaganjem unaprjeđujemo na visoke razine kvalitete i standarda. U 2023. godini zaposlenici Plave Lagune koji su odradili maksimalan broj radnih sati u sezoni uz ugovorenu osnovnu plaću dobili su i do 2.350 eura dodatnih stimulacija i nagrada.   

 „Plava Laguna osigurava najkonkurentnija primanja svojim radnicima u sektoru turizma, a Kolektivni ugovor u Plavoj Laguni u rangu je najboljih u grani turizma. Unapređenje materijalnih prava sezonskih i stalnih zaposlenika kontinuirani je proces koji će se i  2024. godini nastaviti u istom smjeru.“, ističu iz ove kompanije.  

Već sada možete se prijaviti za sezonski posao konobara, servira, sobarice, kućnog majstora, kuhara, pomoćnog kuhara, recepcionera ili portira te vrtlara ili pak redara na bazenu. Direktna prijava: bit.ly/sezonskiposao 

„Plava Laguna organizira smjene i slobodne dane pokušavajući radnicima osigurati što bolji omjer privatnog i poslovnog života. Postoje i mogućnosti napredovanja u kompaniji, kao i dobivanje trajnih ugovora, a tu su i edukacije i programi razvoja kao što su to učenje stranih jezika, učenje kroz kuharsku ili konobarsku akademiju i slično“, govore iz ove kompanije koja u svom portfelju ima 20 hotela, 9 kampova i 10 apartmanskih naselja u Poreču i Umagu. 

Plava Laguna već više od 65 godina nudi usluge ugostiteljstva i turizma u Hrvatskoj. U svojim hotelima, resortima i kampovima zapošljava 1500 stalnih radnika i do dvije tisuće sezonskih radnika različitih zanimanja.  

Za više informacija posjetite FB stranicu ili specijaliziran YT kanal

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.

Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu
PROMO

Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu

Otkrijte priču o hrabrom činu izgradnje hrvatske crkve sv. Jeronima u Rimu za vrijeme Sikstovog pontifikata
Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža