Obavijesti

Promo sadržaj

Ovo su top tri jela koja Hrvati obožavaju i najviše ih naručuju! Iznenadit ćete se koja su...

Ovo su top tri jela koja Hrvati obožavaju i najviše ih naručuju! Iznenadit ćete se koja su...

Najbolji restorani nalaze se samo na dostavnoj kompaniji koja se može pohvaliti ekskluzivnim partnerstvima - Woltu! Azijska kuhinja, pizze, burgeri, hrana iz većih ili manjih restorana... Wolt je tu da ispuni sve vaše želje, na vama je samo naručiti

VIDEO

Jeste li se ikad upitali koliko nam se život promijenio razvojem tehnologije? Itekako!!! Osim što lakše i jednostavnije živimo, više ne moramo trčati u restoran da bismo pojeli vrhunsku hranu. Ili ako nam stižu gosti, ne moramo satima nakuhavati pa nakon toga pospremati kuhinju, servirati, dekorirati stol... Ukusna hrana praznik je za svako nepce, reći će svaki gurman. Pravo remek djelo nastane od kombiniranja namirnica i u tome se krije sva tajna vrhunskih jela. Sve što poželimo stiže nam na kućnu adresu. Brzo, fino i toplo, pripremljeno od vrhunskih chefova...


A sve što nam treba je aplikacija, nekoliko klikova u njoj i hrana je već na putu prema nama. Najbolji restorani nalaze se samo na dostavnoj kompaniji koja se može pohvaliti ekskluzivnim partnerstvima - Woltu! Azijska kuhinja, pizze, burgeri, hrana iz većih ili manjih restorana... Svaki tjedan možete pronaći velik izbor popusta u odabranim restoranima, a ovaj tjedan možete čak i zaraditi Wolt kredite za prvu narudžbu. Ako dosad niste naručivali - sad je pravo vrijeme jer za svaku prvu narudžbu iz Wolt restorana na vaš Wolt račun vraća vam se 40% iznosa u obliku Wolt kredita. Najbolji omjer cijene i kvalitete. 


Znamo i što Hrvati najviše naručuju na Woltu. Favorit hrvatske publike u 2019. godini bila je pizza, 2020. godina bila je u znaku burgera, a porast u trend za 2021. godinu bilježi roštilj, koji je zauzeo drugo mjesto, iza burgera. Pizza je na trećem mjestu, a uskoro će tron podijeliti s azijskom kuhinjom. Podaci govore da je dosad na Woltu, koji je na naše tržište došao prije dvije i pol godine,  prodano više od 600.000 burgera i više od 500.000 pizza. 


Zbog brzine usluge, praćenja narudžbe uživo i posvećenosti odlične korisničke podrške, dečki i djevojke u plavom ubrzo su osvojili srca svih gurmana u najvećim hrvatskim gradovima. Zbog toga i ne čudi da Wolt zauzima prvo mjesto u kategoriji Food & Drink u 2020. godini, prema aplikacijama koje prate broj preuzimanja i prema ocjenama korisnika. Osim toga, Wolt je jedina aplikacija na tržištu koja ima Apple Editors Choice Award. Iako je na našem tržištu prisutno nekoliko servisa za dostavu hrane, Wolt se može pohvaliti najboljim restoranima s kojima ima ekskluzivno partnerstvo! Zato ako tražite, vrhunska jela - adresa uvijek neka bude Wolt. Ovo su neki od restorana: 

AZIJSKA KUHINJA
Umami
Jedan od prepoznatljivih asian fusion restorana u Zagrebu. Nudi širok izbor street food jela po prihvatljivim cijenama. Najpopularnija jela su Samurai wok, Katsu piletina i Thai noodles.

Izakaya by Time
Izakaya je nova stranica u priči kultnog zagrebačkog restorana Time. Ljubitelji azijske kuhinje imaju na raspolaganju raskošnu lepezu jela, od njihovih savršenih sushija do raznih azijskih jela. Obožavamo panirane kozice, tako da vam preporučujemo Age ebi uramaki, Pork belly bun i Beef teriyaki donburi.

SOI Fusion Bar
Mali restoran koji se smjestio u Ilici. Pripremaju fantastična jela azijske street food kuhinje prepuna fantastičnih okusa s modernim daškom. Kod njih možete pronaći prefinu Katsu piletinu, Green curry i Kung pao, a porcije su i više nego zadovoljavajuće.

Sakura Sushi
Široka ponuda, prihvatljive cijene i izgled njihovih jela razlozi su zbog kojih su postali jedno od najjačih restoranskih imena u gradu. Preporučujemo vam da isprobate njihove Gyoza i Uramaki ebiten te Uramaki philadelphia.

Food Division
Ovaj novi restoran u gradu nudi izbor comfort jela, savršenih za uživanje u vlastitom domu. Dašak azijske kuhinje pomiješan u jelima pruža zanimljive kombinacije okusa zbog kojih je ovaj restoran jedan od onih kojima se rado vraćamo. Naša preporuka su njihov Buddha bowl, Chicken tikka masala i Pyle’s lunch.

PIZZA

Basta Gourmet Bar Centar  i Basta Gourmet Bar Jarun 
Zagrebačka pizzeria koja peče fantastične napuljske pizze te spravlja i ostale originalne recepte talijanske kuhinje. S Capricciosom, Buffalinom ili Margheritom ne možete pogriješiti u izboru. Lagane pizze napravljene su od najkvalitetnijih sastojaka

Public Pizzeria & Food
U ovoj pizzeriji, osim velikog izbora napolitanskih pizza, možete pronaći fantastične tjestenine, rižota, a ni ljubitelji mesa i ribe nisu zapostavljeni. Naša preporuka su klasične pizze Capricciosa i Vesuvio, a ako ste za nešto domaće i kuhano, možete isprobati njihov kelj s faširancima iz dnevne ponude jela.

Buffet-Pizzeria Blue Sky
Klasične dobro nam poznate pizze pronađite u Blue skyu. Osim što su dovoljno bogate svježim sastojcima, naša preporuka je da uzmete i rub punjen sirom jer više je više. Ako niste za pizzu, ostatak njihova bogatog jelovnika zadovoljit će i najizbirljivije gurmane.

ROŠTILJ
Pivnica Budweiser KvatrićPivnica Budweiser Trešnjevka 
Širok izbor jela s roštilja, raznih odrezaka i priloga savršen je za opuštene večere s društvom. A uz dobru hranu ide i dobro pivo.

BURGERI

Burger Bar
Mali lokali kraj Velesajma i na Zavrtnici skrivaju jedne od najboljih burgera u gradu. Bogati sastojcima, ugodni oku, neopisivo sočni… Ovo su burgeri koje ne smijete propustiti. Bacon deluxe i njihov BBQ special za one koji vole malo ljutine u svom životu burgeri su s kojima se teško mjeriti.

Mek Per’s
Ovaj restoran poznat je po svojim kultnim burgerima, golemim porcijama i više nego prihvatljivim cijenama. Mnogi su se uhvatili u koštac s njihovim čuvenim Zloburgerom i izašli poraženi. A doživotno poštovanje dajemo onima koji su uspjeli pojesti Tripl-dabl Zloburger, koji teži oko 1 kg. Burgeri su u stilu klasičnih američkih dinner burgers, ukusni bez prevelike filozofije.

Mr. Moo Bar & Restaurant
Gurmanski burgeri i osvježavajuće a zasitne salate možete pronaći u Mr. Moou, koji se nalazi u Tkalči, i to u novom ruhu. Naše preporuke su Crispy bacon burger i Cheese supreme burger.  Ako ste više za salatu, morate odabrati Chicken cesar salatu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura