Obavijesti

Promo sadržaj

Zimski praznici u Slavoniji i Podravini

Zimski praznici u Slavoniji i Podravini
5

Razveselite klince i otputujte u neočekivanu avanturu u Virovitičko-podravsku županiju

Neočekivano blizu i neočekivano lijepa, ovi slogani najbolje opisuju Virovitičko-podravsku županiju, sjajan izbor za izlet s klincima. I znate što je najbolje? Ne trebaju vam višednevne pripreme, ogromni koferi ni veliki budžeti. Spakirajte najosnovnije, sjednite u automobil i pravac Slavonija i Podravina.

Od glazbenog mosta do pumptracka

Pumptrack poligon - Virovitica

Šetnja središtem Virovitice, obiteljski selfie ispred prekrasnog dvorca Pejačević do kojeg vodi šest zanimljivih mostova, a onaj glazbeni koji svaki put zasvira kad netko pređe preko njega sigurno će najviše razveseliti klince. Ako su vam djeca hiperaktivci ili ih želite barem na dan, dva udaljiti od gadgeta, povedite ih na pumptrack, novi asfaltirani poligon za bicikliste, skejtere i rolere, smješten desetak minuta od središta grada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Dvorac Pejačević - Virovitica

Na street food u Slatinu

Kasni ručak u Slatini dobra je ideja. Tamo je otvoren Bistro 17, novo street food mjesto slavnog chefa Gorana Kočiša, koji se iz Zagreba vratio u rodni kraj i tu priprema savršene burgere, wokove i pileća krilca…, ukusna jela u kojima uživaju sve generacije.

Slatinska sekvoja

Otvara se od 17 sati pa prije toga prošećite Slatinom, slikajte se pored slavnog mamutovca, Hrvatskog stabala godine. S tom će nas titulom predstavljati na međunarodnom natjecanju Europskog stabla godine 2022. Smješten je u središtu uređenog kompleksa EPIcentra Sequoia Slatina, visok je čak 33 metra, opseg mu je oko četiri metra, a star je gotovo 130 godina.

Susret s Petrom Preradovićem

Rodna kuća Petra Preradovića

Pisati guščjim perom, sjesti u stare školske klupe, razgledati interaktivnu izložbu, dobro se zabaviti i nešto naučiti… - to možete u Grabrovnici pored Pitomače. Kuća Petra Preradovića, danas moderan Interpretacijski centar, upravo je ono što ste tražili na obiteljskom putovanju. Najveće iznenađenje predstavlja susret s pjesnikom uživo, putem holograma. Doznajte kakav je bio otac, vojnik, suprug, pjesnik...

Izlet na Jankovac

Jankovac PP Papuk

Prošećite, po mnogima, najljepšom dolinom Parka prirode Papuk, čarobnom Park šumom Jankovac. Poučne staze, gorski potoci, jezera, špilje, impresivan slap Skakavac i prostrane livade za trčanje i igru, kao stvorene su za klince, a bude li sreće i padne li snijeg nema veće zabave od spontanog sanjkanja. Kad se zarumene obrazi i nosić zagrijte se u planinarskom domu uz šalicu čaja ili, još bolje, uz bogati ručak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince