Obavijesti

Promo sadržaj

Zlatne niti kao oslonac za budućnost

Zlatne niti kao oslonac za budućnost
1

U kriznim vremenima zlatni nakit još jednom pokazuje svoju važnost

Živimo u vremenu kada su se naši životi i svakodnevica u potpunosti promijenili. Iz dana u dan učimo prihvaćati i uvažavati neka nova pravila i cijeniti vrijednosti koje smo do sada uzimali zdravo za gotovo. Osim onih duhovnih, prepoznajemo i nove estetske te financijske vrijednosti materijalnih stvari koje posjedujemo, a čiju važnost ponekada spoznajemo tek u kriznim trenutcima.

Jedan od takvih predmeta je i nakit od plemenitih kovina, posebice onaj zlatni čija vrijednost ne blijedi i kojeg u hrvatskoj tradiciji rado poklanjamo ali i kupujemo. Mnogi od nas imaju barem jedan komad nakita izrađen od ovog plemenitog metala i rado ga nosi ili čuva kao uspomenu. Osim što zlato ima veliku emocionalnu vrijednost, njegova kupovina svakako je i investicija odnosno ulaganje u budućnost – takozvana uvijek poželjna valuta. Iako su okupljanja i odlasci u prodavaonice trenutno opravdano onemogućeni, mnogi već sada razmišljaju o nekim važnim datumima i događajima koji slijede, trenutcima u kojima će moći razveseliti svoje najmilije. Zlatni nakit u Hrvatskoj i inače je najtraženiji upravo u ovim mjesecima, obzirom da tek nakon Uskrsa slijede svečanosti poput krizme, pričesti, krštenja i vjenčanja kada se zlato tradicionalno najviše daruje. Ako želite pokloniti dar za vječnost, koji je uz to originalan i ima postojanu vrijednost, uvijek birajte zlato jer u kriznim vremenima još jednom je dokazalo svoju važnost.

U redovnoj ponudi zlatarnica Zaks možete odabrati nakit zlatnog sjaja koji je spoj tradicije, modernog dizajna i neupitne kvalitete. Bilo da se odlučite za narukvice i ogrlice s privjeskom svetih motiva ili naušnice inspirirane geometrijskim oblicima, njihovim odabirom lako ćete predstaviti svoj stil, vrijednosti i razmišljanja - bez korištenja puno riječi. Osim nakita običaj u Hrvatskoj je poklanjati i predmete poput zlatnika i srebrnjaka koji predstavljaju tradicijski umjetnički proizvod temeljen na hrvatskoj kulturi, a ovi iz ponude Zaks nastali su prema idejnom rješenju akademskog kipara Damira Mataušića.

14
| Foto: Zaks

Zasigurno nećete pogriješiti jer ako se nakratko vratimo u prošlost, jedna od najdojmljivijih ostavština drevnog doba bio je upravo nakit. Kroz minula vremena označavao je bogatstvo i odražavao status osoba koje su ga nosile. Prenosio se generacijama, čuvajući svoju materijalnu vrijednost ali i dragocjene uspomene i priče. Zaks čuva ali i nastavlja hrvatsku kulturu i tradiciju obilježavajući važne događaje kroz ove predivne ukrase – zlatne niti kao oslonac za budućnost naših voljenih.

Odaberite tradicijski, glamurozni ili jednostavno modni detalj koji ćete rado pokloniti dragim osobama i time nastaviti tradiciju kupovine i poklanjanja proizvoda trajne vrijednosti.

Više informacija o kolekcijama potražite na: www.zaks.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini