Obavijesti

Promo sadržaj

Znamo adresu na kojoj ćete pronaći povoljne blagdanske darove za cijelu obitelj

Znamo adresu na kojoj ćete pronaći povoljne blagdanske darove za cijelu obitelj

U Z centru pronaći ćete odlične darove po povoljnim cijenama za sve generacije. Izbor je velik, a osim u kupnji, uživat ćete u adventskoj ponudi, u kojoj je i klizalište, kojem se vesele i odrasli i djeca

Stiglo nam je najljepše doba u godini. Vrijeme je opraštanja, mira, obiteljskih druženja, ali i darivanja. Pri kupnji darova za svoje najdraže vodite se onom - što bi uistinu moglo razveseliti osobu kojoj je dar namijenjen. Vrijednost dara zapravo je teško odrediti, a jedina stvarna mjera je to koliki je dojam ostavio na onoga kome je namijenjen. A kamo ići po darove ove godine?

Naš je prijedlog Z centar, gdje ćete pronaći raznolike darove za svačiji džep. U predblagdanskom razdoblju svi se veselimo uređenju interijera.

Pravi ukrasi su oni za koje osjetite da ih želite unijeti na najljepše mjesto na svijetu - svoj dom. Uvijek je pritom važno voditi se unutarnjim osjećajima a ne trendovima. Tradicionalne božićne boje su crvena, zelena i srebrna. 

Da biste postigli profinjenost i eleganciju u domu, nećete pogriješiti ni odlučite li svaku od spomenutih boja koristiti samostalno ili kombinirano. 
Vrijeme je i za smišljanje slatkog i slanog jelovnika te, najvažnije - darova za naše bližnje, koje stavljamo ispod jele.
Najljepši dar nije najljepši zato što je skup. Zapravo nam treba vrlo malo. Malo mašte, kreativnosti i truda kako biste izabrali baš ono što pristaje savršeno. I zato pravac Z centar. 

ŽENE
U potrazi za savršenim darom za svaku ženu birajte praktične stvari s dozom luksuza i blagdanske raskoši.

Od jednostavnoga komada nakita koji će začiniti svaku dnevnu kombinaciju do knjiga koje će njihovo slobodno vrijeme ispuniti pozitivnom energijom i nekoliko dekorativnih detalja za dom kojima će se razveseliti ovog Božića, ali i svaki dan u nadolazećoj godini. 

Iako će mnoge žene zbog njihova popisa božićnih želja smatrati zahtjevnima za odabir dara, to, naravno, nije tako. 

Print

MALIŠANI 
Djeca se najviše vesele darovima i Djedu Mrazu. Iznenadite ih omiljenom igračkom, medvjedićem, slikovnicom ili možda puzzlama.

Izbor je uistinu velik, a na vama je samo uključiti maštu u kombiniranju idealnog dara. 

MUŠKARCI
Pronalazak dobrog dara za muškarca nije uvijek baš jednostavan zadatak. Većina njih nema popis stvari koje bi voljeli dobiti za blagdane.

No postoje darovi koji će razveseliti svakog muškarca, neovisno o tome je li obožavatelj klasike, sportskog ili elegantnog modnog izričaja. Dobra majica, šal ili kozmetika praktični su darovi u zimsko doba. 

Z centar okuplja poznate brendove, od mode, sporta i dodataka za dom do multimedije. Osim što ćete ondje pronaći odlične darove, u Z centru ćete se odlično provesti. Na adventskim kućicama uživat ćete u raznolikoj ponudi hrane, a tu je i klizalište - posebna atrakcija za sve uzraste. Svake subote, sve do 9. siječnja, zabavni glazbeni program počinjat će u 19 sati, a svake nedjelje u 17.30 sati bit će predstave za djecu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini