Obavijesti

Promo sadržaj

Znamo kako možete realizirati svoj eko projekt

Znamo kako možete realizirati svoj eko projekt

dm će ukupno uložiti u odabrane projekte koji doprinose zaštiti okoliša i prirode najmanje pola milijuna kuna

Kada je u pitanju održivost, ne postoje male i velike ideje, jer je svaki doprinos očuvanju prirode i zaštiti okoliša bitan – na institucionalnoj, korporativnoj i individualnoj razini. 

U tijeku je dm-ov natječaj {ZAJEDNO} za zelene ideje na koji do 8. svibnja, na mrežnoj stranici jednizadrugezajedno.hr, možete prijaviti svoj eko projekt. Sudjelovati mogu nevladine udruge, ustanove, jedinice lokalne i područne samouprave, neprofitne pravne osobe i hrvatski proizvođači, a odabranim projektima dm će pružiti podršku u ukupnoj vrijednosti od najmanje 500.000 kuna.  

U dm-u vjerujemo da svatko od nas može dati svoj doprinos stvaranju bolje, održivije budućnosti. Svakodnevno radimo na tome kako bismo to dokazali u svom poslovanju i potakli druge da razmišljaju i djeluju zeleno. Natječajem {ZAJEDNO} za zelene ideje pružamo priliku onima koji žele stvoriti budućnost utemeljenu na održivosti, a uz podršku dm-a, svoje ideje mogu i ostvariti“, izjavila je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u. 

Na natječaj se mogu prijaviti projekti koji izravno doprinose očuvanju i zaštiti okoliša neposredne lokalne zajednice te edukativni projekti s ciljem informiranja o načinima i važnosti zaštite okoliša. Hrvatski proizvođači mogu, primjerice, prijaviti proizvode koji doprinose održivosti i očuvanju prirode te na taj način dobiti priliku da se njihovi proizvodi nađu na policama dm-ovih prodavaonica i u dm online shopu, dok na primjer neprofitne pravne osobe mogu prijaviti svoja poslovna rješenja i inovacije usmjerene na uštedu resursa, smanjenje količine otpada u okolišu i njegovog vraćanja u proizvodni proces. 

Pravila i uvjete natječaja {ZAJEDNO} za zelene ideje te kriterije za odabir možete pronaći na mrežnoj stranici jednizadrugezajedno.hr na kojoj će biti objavljene sve pristigle važeće prijave, kao i detalji o projektima odabranima u sklopu natječaja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...