Obavijesti

Promo sadržaj

Znamo što su Zagrepčani lani naručili za praznik ljubavi i što je u trendu ovog Valentinova

Znamo što su Zagrepčani lani naručili za praznik ljubavi i što je u trendu ovog Valentinova
2

Pripremili smo vodič uz pomoć kojega možete organizirati savršeni spoj i ugodno iznenaditi svoju “bolju polovicu” u samo jednom danu, bez da uopće napustite svoj dom. Sve što vam je potrebno uspjeli smo pronaći na Wolt aplikaciji.

Valentinovo se opasno približava i, ako je vjerovati anketama, brojni parovi ne planiraju ništa posebno za „blagdan zaljubljenih“. To je u redu, pogotovo ako je to zajednička odluka oba partnera, no realnost jest da, čak i u tom scenariju, redovito jedna strana duboko u sebi očekuje barem malo iznenađenje ili znak pažnje kojim će se obilježiti veza. Drugim riječima, nemojte uprskati Valentinovo!

Trendseteri kažu kako je ove godine idealna opcija ostati kod kuće, dok je izlazak u restoran u ovom trenutku nemoguć - sve rezervacije su već odavno popunjene, stoga smo i mi razmišljali u tom smjeru. Ako mislite da vam za planiranje romantične večeri treba ogromna količina vremena i istraživanja (ili novca), to nikako ne mora biti slučaj. Pripremili smo vodič uz pomoć kojega možete organizirati savršeni spoj u samo jednom danu, bez da uopće napustite svoj dom. Naime, sve što vam je potrebno je Wolt aplikacija na kojoj smo pronašli sve. Iako popularnu platformu najviše vežemo uz hranu, putem nje je moguće naručiti i brojne druge proizvode, od cvijeća i nakita do, khm, igrački za odrasle. Osim toga, Wolt je za Valentinovo lansirao brojne popuste na brojne artikle, tako da ćete još k svemu i uštedjeti pokoji euro.

Krenimo od osnova, odnosno od cvijeća. Podaci Wolta pokazuju da je lani tijekom tjedna zaljubljenih upisano gotovo stotina narudžbi buketa ruža i to iz samo jedne cvjećarnice. Iz svih cvjećarnica koje su dostupne u Zagrebu na platformi naručeno je gotovo tisuću ruža, s time da su u tu brojku uključeni i buketi te boxevi.

Prema tome, garantiramo kako je crvena ruža i ove godine svakako favorit i s njom se ne može promašiti, bilo kao cvijet ili kao pupoljci u kutiji ili, recimo, kao ukrašeni buket u statement vazi koja će izgledom i bojom dominirati prostorijom, no nitko ne kaže da je nužno jedini izbor.

U izboru su se našli i buketi u pastelnim bojama s tratinčicama, hortenzijama, karanfilima te žutim i ružičastim ružama, kao i minimalistički buketići u dvije boje koji komplimentiraju bilo koji interijer.

Prodavaonica za odabir navedenih kreacija ima napretek, Wolt samo u Zagrebu broji gotovo trideset cvjećarnica.

Nakon cvijeća okrećemo se “malom znaku pažnje”. Na ovom polju vam prepuštamo malo više samoinicijative jer nijedna osoba nema jednak ukus kada je u pitanju darivanje, no na Woltu zato postoji stvarno širok dijapazon poklona za biranje. BIPA, primjerice, nudi na popustu brojne kreme, parfeme i šminku, od kojih pojedini artikli imaju i do 40 posto sniženu cijenu na platformi. Jednako dobar izbor je i nakit. U Woltovoj ponudi pritom možete birati između jedinstvenih kreacija iz Borbolete, Zlatarnice MK, Cordisa i Watchline AM-a.

Ako pak želite izaći iz okvira, možete se odlučiti i za neku elektroniku. Sancta Domenica i Xiaomi Store su također na Woltu pripremili primamljive popuste, s time da pojedini artikli sežu i do 40 posto nižu cijenu.

U obzir svakako dolaze igračke za odrasle, ipak je riječ o prazniku ljubavi. U slučaju da se nećkate, možda vas ohrabri činjenica da je lani ususret Valentinovu putem Wolta naručeno više od dvije stotine proizvoda iz zagrebačkih sex shopova. U košarici se našlo uistinu svašta, od osnovnih ljubavnih pomagala pa sve do traka za vezanje i vibrirajućih prstena.

Riješili smo cvijeće i poklon, ostaje nam još ključni sastojak savršene romantične večeri - hrana i piće. Na Woltu se može pronaći jelo za svačije nepce, no pažnju bismo skrenuli na slatki dio jelovnika. Čokolade i praline su svakako dobrodošle, a odličan izbor je pripremio omiljeni brend ručno rađenih čokoladnih slastica Bagolo, baš kao i domaći lanac delikatesnih dućana Deliiicije, a ako ste više za bombonijere u obliku srca onda svakako pogledajte ponudu La Chocolatea.

U slučaju da večer planirate začiniti orijentalnim ugođajem, prava stanica je La Turka jer su pripremili stvarno obilnu ponudu baklava i drugih popularnih turskih deserta. Zašto da ovo ne bude vaša verzija “1001 noći”!? Za one koji pak paze na liniju i više naginju zdravim slatkišima, Tvornica zdrave hrane pripremila je svoje slatke pretendente za Valentinovo.

Za kraj nam ostaje još vino. Izbor svakako ovisi o jelu s kojim ga planirate sljubiti, no ako se odlučite samo na slatku opciju objeda onda već postoji nekoliko preporuka. Odličan izbor su svakako Cabernet Sauvignon, Pinot Noir i Merlot, no ako se odlučite za čokoladu s više gorčine, odnosno većim postotkom kakaa, onda je bolje odabrati slatki ton, primjerice Muškat ili neko drugo desertno vino. Izbora je pritom napretek jer su na Wolt platformi u Zagrebu posebne ponude pripremili Iločki podrumi, Roto Svijet pića, Vina Kerman, Vinoretum vina, Vinoteka Šoškić, Vinoteka Vintesa, Miva Galerija Vina te LU&CO.

Cvijeće, poklon, slatko i vino, i malo iznenađenje iz “zločeste” ponude - pokrili smo dakle sve sastojke potrebne za romantičnu večer kod kuće. A uz Wolt aplikaciju sve je i više nego jednostavno - nekoliko klikova i sve planirano u najviše pola sata stiže na vašu adresu. Stoga, nemojte uprskati Valentinovo i pripremiti noć koju ćete oboje dugo pamtiti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju
PROMO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju

Nadaleko poznati najtraženiji svadbeni bend, Grupa Profeel, prošlog vikenda, uoči svadbene sezone predstavio je novitet na zagorskim cestama. Točnije, u sudjelovanju sa ’ Tulumbus-om’ pripremili su spektakal kakav se rijetko viđa

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings
PROMO

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings

Boksačke kvalifikacije u Zagrebu za milijunski nagradni fond
The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer
PROMO

The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer

Kaskader, novi film Davida Leitcha, spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer – Ryana Goslinga i Emily Blunt.