Obavijesti

Promo sadržaj

Znate li koji je u ljekarnama najtraženiji proizvod za imunitet?

Znate li koji je u ljekarnama najtraženiji proizvod za imunitet?
2

Pandemija kojoj se ne vidi kraj nam je pitanje našeg imuniteta podigla na novu razinu. Nikome nije u interesu imati oslabljen imunitet i time organizam podložniji virusnim zarazama

Navedena briga za otpornost našeg organizma rezultirala je većim interesom za dodacima prehrani koji imaju pozitivan utjecaj na funkciju imuniteta. Provjerili smo koji se proizvod u ljekarnama najviše tražio. Izbor je velik, ali je ipak jedan proizvod primjetno traženiji od svih ostalih.

Prvo mjesto u kategoriji

Iz službenih podataka tvrtke IQVIA (IQVIA Market Viewer Croatia, 2020.) koja u distribucijskoj mreži prati promet dodataka prehrani prema ljekarnama, Imunosal brend je u 2020. godini bio na uvjerljivo prvom mjestu u kategoriji proizvoda za imunitet. Prema još uvijek neslužbenim podacima i u prošloj godini je bio prvi izbor za imunitet u ljekarnama. Ono što je posebno zanimljivo je činjenica da je Imunosal hrvatski proizvod koji je razvijen i proizvodi se u Hrvatskoj, a koji je uspio istisnuti čak i poznate međunarodne brendove u vlasništvu velikih farmaceutskih kompanija.

Provjereni nutrijenti za imunitet

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Odgovor na pitanje zašto je Imunosal najčešći izbor za imunitet nalazi se u odličnoj kombinaciji aktivnih sastojaka koje možete dobiti po povoljnoj cijeni. Naime, Imunosal proizvodi sadrže provjerene nutrijente koji dokazano pomažu normalnoj funkciji imunološkog sustava. Među sastojcima posebno se ističe visokopročišćeni beta-glukan, ali tu su i vitamini kao i esencijalni minerali te koenzim Q10. Drugim riječima, u jednom proizvodu dobijete odlično izbalansiranu mješavinu nutrijenata kojima svojem organizmu pomažete u održavanju imuniteta.

Imunosal linija se trenutno sastoji od 8 proizvoda namijenjenih različitim potrebama kao i životnoj dobi. Najpoznatiji i najtraženiji proizvod su svakako Imunosal kapsule koje se ističu s 900 mg beta-glukana u dnevnoj dozi. Za stariju populaciju u ponudi su Imunosal Senior kapsule kod kojih je povećana količina koenzima Q10 važnog upravo u zrelim godinama kad ga naš organizam ne proizvodi dovoljno. Za one najmlađe tu je Imunosal Junior sirup, a za školarce Imunosal tekući dodatak prehrani. Oba proizvoda za djecu su odličnog voćnog okusa.

Novi C-1000 i Imunosal Direkt u ljekarnama

Noviji proizvod koji se u vrijeme pandemije pojavio na tržištu su Imunosal C-1000 kapsule koje su nastale upravo zbog potražnje kupaca za snažnim vitaminom C, ali koji dolazi u kombinaciji s pojačanim dozama i ostalih vitamina za imunitet. Tako Imunosal C-1000 sadrži uz 1000 mg vitamina C u dnevnoj dozi još i 10 vitamina te cink, selen i željezo. Najnoviji proizvod iz Imunosal linije je Imunosal Direkt u vrećicama.

Imunosal Direkt je vrlo praktičan obzirom da se sipa direktno u usta gdje se dio sastojaka odmah i počinje apsorbirati. Odličan izbor za one koji ne vole kapsule ili nemaju pri ruci čašu vode. Za one koji ne vole multivitamine konzumirati u kapsulama, tu su i Imunosal šumeće tablete s okusom naranče. Dovoljno je jednu tabletu otopiti u čaši vode da se dobije ukusni napitak koji nas opskrbljuje vitaminima za cijeli dan.

Sastojci neživotinjskog porijekla

Možda je dobro još naglasiti da su Imunosal proizvodi jedni od rijetkih kod kojih je vitamin D3 iz biljnog izvora, a ne kao kod većine  proizvoda na tržištu koji sadrže vitamin D životinjskog porijekla. Zbog toga, kao i svih ostalih sastojaka uključujući i kapsule koje su neživotinjskog porijekla, proizvodi su sigurniji te ih mogu koristiti i vegetarijanci i vegani. Sve proizvode možete pronaći u ljekarnama, a više informacijama potražiti na službenim stranicama www.imunosal.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj