Obavijesti

Komentari 15

S kime to poznata voditeljica najradije odlazi u šoping?

S kime to poznata voditeljica najradije odlazi u šoping?
1

Antonija Blaće zna najbolji način kako se riješiti stresa - provodeći vrijeme sa svojim psom Čarlijem kojeg je, sa suprugom, udomila prije četiri godine. Od tada su nerazdvojni, pa čak i u shopping idu zajedno

Simpatična voditeljica od djetinjstva je željela imati psa, a prije četiri godine ta joj se želja ostvarila. Udomila je prekrasnog mješanca Čarlija koji je od prvog dana osvojio njezino srce. Koliko ju veseli njegovo društvo pokazuje svakodnevnim objavama zajedničkih fotografija i neodoljivih videa na društvenim mrežama. Vjerni Čarli ju ponekad prati na snimanja, a i u shopping idu zajedno. - Imati psa je nešto predivno - kazala je jednom prilikom Antonija, a da je to istina zna svatko tko ima četveronožnog prijatelja. 

Najbolja antistres terapija

Mnoge studije pokazale su da psi na više načina pozitivno utječu na ljude, stoga ne čudi što mnogi vlasnici pasa tvrde kako je opuštajuće i smirujuće imati ljubimca. Bilo da imate loš dan na poslu ili ste se posvađali s nekim bliskim, vaš ljubimac je tu da popravi raspoloženje i spasi dan! To će vam potvrditi i Antonija Blaće.

Ako pitate Antoniju koja je najbolja antistres terapija, odgovorit će vam: moj pas Čarli. I zato Čarli, a i svi drugi kućni ljubimci, zaslužuju puno ljubavi, pažnje i samo birane kvalitetne proizvode za njegu, igru i prehranu. Antonija ih pronalazi u trgovini ZOO CITY u City Centeru one, a svoju posljednju kupnju iskoristila je kako bi zaigrala veliku nagradnu igru 'Osvoji i pomozi'. Naravno, društvo u shoppingu pravio joj je njen Čarli kojega je posebno razveselila nova igračka.

Slijedite Antonijin primjer: sve do 25. studenoga svaka vaša kupnja u ZOO CITY-u u City Centeru one Zagreb East, Zagreb West ili Split, bez obzira na iznos koji potrošite, može vam donijeti 10.000 kuna za vašega ljubimca, ali i dodatnih 5.000 kuna koje ćete donirati udruzi koju odaberete. Tako ćete, osim svojega kućnog ljubimca, usrećiti i brojne životinje za koje se brinu nesebični ljudi u udrugama i azilima.

Princip nagradne igre 'Osvoji i pomozi' je jednostavan: uz svaku kupnju obavljenu do 25. studenoga u ZOO CITY-u u City Centeru one Zagreb East, Zagreb West ili Split, dobit ćete kupon kojega trebate popuniti i ubaciti u kutiju te pričekati izvlačenje. I naravno, imati malo sreće. Ljubimci su vam već priuštili mnogo sreće i veselja, a sada vam mogu donijeti i super nagrade koje će izazvati veselo mahanje repom brojnih životinja. Sve detalje nagradne igre potražite na www.citycenterone.hr ili na www.zoocity.hr. Sretno!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 15
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a