Obavijesti

Sanja Doležal otkiva gastro novitete u Termama Tuhelj!

Sanja Doležal otkiva gastro novitete u Termama Tuhelj!
9

Sanja Doležal otkriva kako joj vitalna hrana pomaže u održavanju vitalnosti i podizanju energije te kako se oduševila ponudom restorana Dvorac Mihanović koji se nalazi u Termama Tuhelj

Pravilna prehrana te briga o tijelu i duši, danas je glavna tema u svim koloarima. Što jesti? Kako vježbati? Kako njegovati tijelo? Samo su neka od pitanja koje muče mnoge muškarce i žene. 

Vitalna hrana u restoranima Terma Tuhelj pa tako i u a la carte restoranu Dvorac Mihanović, označena je simbolom jabuke kako bi gost mogao vidjeti da se radi o vitalnom jelu te time izabrati svoj vitalni obrok. Hrana se priprema niskokaloričnim namirnicama, bez puno začina i masti, a goste se upućuje da hranu začine prema svojem ukusu i potrebama te su mu na raspolaganju razni začini i hladno prešana ulja sa savjetima zašto je određeni začin dobar te kako ga kombinirati s određenim jelom. 

U restoranu Lati, velika pažnja posvećuje se pripremi hrane pred gostom te se veliki dio hrane priprema na tzv. show cookingu, pa gost može sam iskombinirati namirnice i savjetovati se s kuharima, ali i dobiti jelo pripremljeno baš za njega, po njegovom ukusu i najsvježije moguće. Za goste pripremljen je čitav niz informacija, savjeta, znanja i radionica kako pripremati vitalnu hranu i kod kuće, kako optimizirati unos kalorije te kako iste na zabavan i ne opterećujući način i potrošiti.  

Isto tako, restoran Dvorac Mihanović, početkom rujna, predstavio je novi jelovnik s ponudom novih, vitalnih i tradicionalnih jela, a zbog svoje odlične gastro i enološke ponude svrstao se u 100 najboljih restorana u Hrvatskoj. U restoranu možete pronaći dnevne menije po cijeni već od 60,00 kn koji su idealno rješenje za brzi poslovni ručak, dvorske večere petkom uz posebnu dvorsku animaciju, dvorski igrokaz između dvoranina i kuhara, otvaranje pjenušca sabljom, posebno servirana hrana na glinenim tanjurima kao i živa glazba subotom koja će Vas odvesti u doba popularnih „plesnjaka“. 

U studenom Vas očekuje Tjedan dobre hrane od 8.-23.11.2014. uz posebnu ponudu vitalnih i novih menija, proslava Martinja 8.11.2014. uz nezaobilazno krštenje mladog vina te mjesec zagorske kuhinje, a u prosincu raznolika ponuda svečanih domjenaka za proslavu kraja poslovne godine.

Začinite svakodnevicu… doživite gastro ponudu Terma Tuhelj

Vitalna hrana me oduševila i počela sam je pripremati i kod kuće. Ukusna je i zdrava, a ono što je najbolje, sadrži jednostavne prirodne namirnice. Menta me oduševila jer ni sama nisam znala što se sve s njom može napraviti i koliko ima blagotvorno djelovanje na čovjekov živčani sustav. Griz s mentom postao je moja zdrava slastica, a čaj od mente idealno rješenje za smirivanje organizma prije spavanja“, istaknula je Sanja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske
Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi