Sberbank nudi jedinstveni kreditni proizvod samo za vas! | 24sata
Obavijesti

Sberbank nudi jedinstveni kreditni proizvod samo za vas!

Sberbank nudi jedinstveni kreditni proizvod samo za vas!
5

Cash Back kredit donosi povrat do 10.000 kuna. Nagrađuju se klijenti za urednu otplatu kredita. Odaberite jedinstveni kreditni proizvod na hrvatskom tržištu.

Početkom rujnaSberbank d.d. je u ponudu uvela jedinstveni kreditni proizvod na hrvatskom tržištu – Cash Back kredit – kojim nagrađuje klijente za urednu otplatu kredita. 

Cash Back kredit je nenamjenski kredit s valutnom klauzulom u eurima kojeg je, prema izboru klijenta, moguće ugovoriti s rokom otplate na 5 ili 10 godina uz kamatnu stopu od 8,49% godišnje (EKS 9,30%) u iznosu do 15.000 eura. Uz to, klijenti koji u banci pri realizaciji ove vrste kredita otvore tekući račun ili već imaju otvoreni tekući račun na koji primaju redovita mjesečna primanja, ostvaruju i dodatnu pogodnost – realizaciju kredita bez ikakvih troškova, što znači da se ne naplaćuju naknada za administraciju kredita, naknada za rizik te javnobilježnički troškovi. 

Ono što ovaj nenamjenski kredit čini jedinstvenim na hrvatskom tržištu je činjenica da će Sberbank d.d. klijente kojiuredno otplaćuju svoj Cash Back kredit nagraditi povratom sredstava od ukupno 10% iznosa odobrenog kredita za kredite ugovorene na rok otplate od 10 godina, odnosno 5% iznosa odobrenog kredita za kredite s rokom otplate na 5 godina

Nagrada će se klijentima koji uredno plaćaju svoje obveze isplaćivati na način da će se na kraju svake godine uredne otplate klijentima s kreditom na 5 godina isplatiti 1/5 ukupnog iznosa nagrade, a klijentima s kreditom na 10 godina 1/10 ukupne nagrade. 

To konkretno znači da će klijent koji je podigao 100.000 kuna kredita uz rok otplate od 10 godina i vraća ga uredno, bez zastoja u otplati, na kraju svake godine otplate dobiti povrat od tisuću kuna, odnosno ukupno 10.000 kuna.Naravno, ukoliko klijent postane neuredan u otplati kredita, nagrada se od tog trenutka neće isplatiti za preostalo vrijeme trajanja otplate.

„Sberbank je jedina banka na tržištu koja nagrađuje svoje klijente za urednost u otplati kreditnih obveza. To je naš bonus, nagrada i zahvalnost klijentima koji su uredni u servisiranju svojih obveza,“ kazala je predsjednica Uprave Sberbank d.d. Andrea Kovacs-Wöhry. 

Sberbank je jedna od vodećih banaka u Europi te jedna od najvećih i najbrže rastućih globalnih financijskih institucija.Sberbank brend je u 2012. godini proglašen 13. najvrjednijim financijskim brendom u svijetu te drugim u Europi, s vrijednosti od 14,2 milijardi dolara, što u odnosu na 2011. godinu predstavlja povećanje od gotovo 3,4 milijardi dolara. 

Uz to, u godišnjem izboru uglednog britanskog financijskog mjesečnika Euromoney, Sberbank je početkom srpnja u Londonu proglašena najboljom bankom u Rusiji te CEE regiji. Ova se nagrada smatra najprestižnijom nagradom u segmentu globalnih financijskih usluga, a kriteriji koji se primjenjuju u postupku odabira najboljih banaka su veličina, profitabilnost, stopa rasta, usporedba s izravnim konkurentima i sposobnost prilagodbe novim kretanjima na tžištu kako bi se ispunili zahtjevi klijenata. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom
AKO VAM NEŠTO ZATREBA

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu, Hrvatska lovi prvi polufinale na europskim prvenstvima u povijesti
UŽIVO Transferi: Hajdukov biser ide na novu posudbu, Dinamo kupuje igrača iz Australije?
PRATITE UŽIVO

UŽIVO Transferi: Hajdukov biser ide na novu posudbu, Dinamo kupuje igrača iz Australije?

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje