Obavijesti

Sezona grijanja može početi! Jeste li se spremili na vrijeme?

Sezona grijanja može početi! Jeste li se spremili na vrijeme?
3

Sezona grijanja može početi. U povodu početka nove grijne sezone, čitatelje želimo podsjetiti na prednosti grijanja na pelet - obnovljivi izvor energije, ekološki prihvatljiv...


Jednostavnost upotrebe stavlja pelet u isti rang sa lož uljem i plinom. Peći se automatski pale i gase, postižu i održavaju temperaturu koja im se zada, te imaju automatsko doziranje. To im daje prednost nad klasičnim grijanjem na drvo ili ugalj.

Pelet je obnovljivi izvor energije, izrađen od drvnog ostatka, presovan bez aditiva, ekološki veoma prihvatljiv. Njegova vlažnost od samo 8% garantira dobro iskorištenje i visoke uštede.

Lider u segmentu proizvođača kotlova na pelet i automatskih kotlova na sitni ugalj u BiH je kompanija „ThermoFLUX“, koja kontinuirano radi na razvoju štedljivih i ekoloških proizvoda za grijanje koji zadovoljavaju najviše standarde.  Kao osnovni cilj iz ove kompanije ističu pružanje visoke udobnosti pri rukovanju kotlovima uz očuvanje  prirode. Ova respektabilna kompanija je 2007. godine sa samo tri uposlenika pokrenula proizvodnju. Vremenom se razvijala, ulagala u najnoviju opremu i alate te sukladno tome povećavala broj zaposlenih, kojih danas ima 85, educiranih na najsuvremenijim europskim institutima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osnovnu paletu „ThermoFLUX“ proizvoda čine kotlovi na pelet, kamini na pelet, automatski kotlovi na sitni ugalj i kotlovi na čvrsto gorivo. Svi proizvodi su testirani na tehničkom Univerzitetu u Beču,  te posjeduju CE znak, a kompanija  posluje po ISO standardu 9001:2008. Kotlovi na pelet „Pelling“ i kamini na pelet „Interio“ nalaze se na listi za državne subvencije u zemljama sa najstrožijim regulativama - Austriji, Njemačkoj i Sloveniji zbog dobre iskoristivosti, a kupcima proizvoda „Thermoflux“ navedene države daju značajne financijske poticaje.

Kompanija „Thermoflux“ sudjeluje na svim značajnim regionalnim i internacionalnim sajmovima poput  „Energija, Industrija i Rudarstvo“ Tuzla, „Grames“  Banja Luka, „ZEPS“ Zenica,  „Interklima“ Zagreb,  „UFI“  Beograd,  „Progetto Fouco“  Verona (Italija), a planirano je i učešće na velikom   „ISH“ sajmu u  Frankfurtu (Njemačka) u ožujku 2013. godine.

Kao potvrda uspjeha i dobre poslovne orjentacije, stigla je i nagrada za  „Najkompaniju i Najmenadžera jugoistočne i srednje Europe“ za 2010. godinu, te nagrada „Gazela“ za najbrže rastuću kompaniju u BiH u 2011. godini.

ThermoFLUX Vam sa ponosom predstavlja liniju proizvoda na pelet
KOTAO NA PELET "PELLING“ automatski kotao na pelet za zagrijavanje obiteljskih kuća, stambenih i manjih industrijskih objekata. Kotao je modernog dizajna i suvremene konstrukcije a tehnologija sagorijevanja na visokoj razini.
KAMIN NA PELET „INTERIO“ oduševit će Vas po pitanju kvalitete, dizajna i brzine zagrijavanja. Kamini na pelet sa vodenim izmjenjivačem za spajanje na instalaciju centralnog grijanja veći dio energije prenose na vodu za zagrijavanje radijatora a ostatak isijavaju kroz staklo.
KAMIN NA PELET „MINITHERM“ zbog malih dimenzija i neuvjetovanosti kvalitetom dimnjaka predstavlja idealno rješenje za zagrijavanje stanova ispuhivanjem topog zraka u prostor.

Posjetite nas!
www.thermoflux.ba
https://www.facebook.com/Thermoflux

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija