Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

"1 protiv 100": Profesor odnio najveći iznos dosad

Tomislav Grubišić (51) uspio je doći do kraja igre znanja “1 protiv 100”. Osvojio je 334.309 kuna. Ovo mu je bio treći nastup u kvizovima znanja

24sata
Foto: 24sata
8 komentara

Ovo je dosad najveći osvojeni iznos u kvizu '1 protiv 100’, rekao je voditelj Tarik Filipović Tomislavu Grubišiću, koji je u kvizu ostao u igri “1 protiv 1”, i to s Goranom Sabolom (20) iz Čakovca, studentom druge godine na Pravnom fakultetu u Zagrebu.
- Bio mi je to sretan dan. Sve se poklopilo. Imao sam sreće, dobio sam pitanja na koja sam znao odgovore - rekao nam je simpatični profesor, kojemu su na kraju ostala i dva džokera za preskok. Zadnje pitanje, "Koji je nadimak simpatičnog momka iz romana Kužiš, stari moj?", odabrao je iz područja “Filmski predlošci”. Točno je odgovorio i osvojio 334.309 kuna.
- Nisam odlučio na što ću potrošiti osvojeni novac. Vjerojatno ću na putovanje po Europi, a možda kupim i novi automobil - rekao nam je Tomislav, koji je i prije sudjelovao u kvizovima.
- Prvi put sam se natjecao u 'Kviskoteci’ 1982. godine i nisam osvojio puno novca. U 'Milijunašu’ sam dobio 32.000, a u 'Najslabijoj karici’ sam pobijedio iz prve i osvojio 42.000 kuna - otkriva Tomislav, koji je odrastao u Solinu i Splitu. Završio je Elektrotehnički fakultet u Zagrebu te radi kao profesor stručnih predmeta u Željezničkoj tehničkoj školi u Zagrebu.
- Mojoj obitelj je jako drago što sam došao do kraja, a i učenici su sretni - kazao je ponosno.

Naši partneri pišu
Message