Obavijesti

Show

Komentari 16

5. rođendan RTL-a: Dadilju gledatelji još žele gledati

5. rođendan RTL-a: Dadilju gledatelji još žele gledati
6

Tatjana Jurić vodila je emisiju s pitonom dugačkim šest metara oko vrata, a Antonija Blaće skakala je s 18. kata. Filip Brkić radio i 16 sati na dan

VIDEO

Poštovani gledatelji, dobra večer. Pratite 'Vijesti RTL-a’, rekao je Tomislav Jelinčić 30. travnja 2004. u 18.45. Hrvatska je dobila treću nacionalnu televiziju.
- Neopisiv je to osjećaj, to ushićenje koje je vladalo među nama jer smo stvarali nešto novo - prisjeća se Jelinčić početaka u studiju na zagrebačkoj Trešnjevci.
RTL je krenuo iz jednog ureda s deset kompjutora, na kojima je radilo isto toliko zaposlenika. Danas zapošljava više od 300 ljudi.
- Neki dan sam gledala stare snimke i mislila koji smo onda svi bili klinci! Otad smo završili fakultete, digli kredite za stanove... Dogodio nam se život u pravom smislu riječi - kaže Tatjana Jurić, sretna što se nakon tri godine ispred kamera mogla vratiti novinarstvu.
- Televizija je puno ljepša i zabavnija dok se svjetla pogase. Pravi kreativci su iza kamera. Jedna minuta koju gledatelji vide na ekranima zapravo je sat vremena snimanja i onda još toliko rada u montaži - kaže Tatjana i usput zahvaljuje brižnim snimateljima “koji joj uvijek daju nešto za papati”.
- Imala sam oko vrata pitona od šest metara i provozala se u privatnom avionu vrijednom 22 milijuna dolara - prisjeća se Tatjana svojih najdražih avantura.


BLAĆE: I S KRIVIM ZUBIMA MOŽEŠ BITI VODITELJICA
Antonija Blaće od stanarke Big Brother kuće postala je voditeljica tog showa.
- Dok smo snimali 'Fear Factor’ u Argentini, skočila sam s 18. kata zavezana užetom oko struka i visila iz helikoptera. I danas protrnem čim se toga sjetim - smije se Tonka.


FILIP BRKIĆ ZBOG RUKOMETA RADIO 16 SATI NA DAN
Najvećim uspjehom na RTL-u smatraju uspješno odrađeno Svjetsko rukometno prvenstvo. No rukomet je trajao kratko, a reprize “Dadilje” gledamo pet godina.
- I gledatelji je još traže - poručuju s RTL-a.

KNJAZ SRETAN JER JE USPIO I JOŠ SU MU PLATILI
Na početku je bila neka ekipa stranaca koja mi nije mogla izgovoriti ime. Zvali su me 'Gnais’ i vjerovali da sam lokalni Jay Leno, smije se Knjaz. Ekipa “Mjenjačnice” voli se prisjetiti Ivaniševića, koji je meo ulice. Ne može vjerovati da su uspjeli i da im je netko to i platio.

RENATA VODILA 'BB', A SAD VJEŽBA POPUT CINDY
Renata Sopek bila je najseksepilnija Hrvatica. Vodila je vremensku prognozu, a potom i emisiju “Zvijezde Ekstra”, koju vodi i danas. S Borisom Mirkovićem dočekivala je i ispraćala stanare Big Brother kuće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor