Obavijesti

Show

Komentari 9

A.K.A. Crescendo idu direktno u polufinale: 'Vi ste Hollywood'

A.K.A. Crescendo idu direktno u polufinale: 'Vi ste Hollywood'
21

U večerašnjoj epizodi žiri je vidio neke uistinu impresivne nastupe, ali najviše su im se svidjeli zadarski studenti. Danijela se pak malo zaljubila u mladog virtuoza na harmonici

VIDEO

Posljednju zlatnu ulaznicu za direktan ulazak u polufinale ove sezone Supertalenta zgrabio je glazbeni sastav A.K.A. Crescendo, skupina mladih zadarskih studenata.

- Ja sve tražim neke riječi, srce ne prestaje kucati. Nevjerojatno mi je da je netko unutar četiri mjeseca ovo napravio - komentirala je Martina stisnuvši zlatni buzzer, a Mislav je nadodao:

- A.K.A. kao da vas je Hollywood složio, pa gdje ste bili do sada? Genijalno.

Žiri je svojom slatkoćom osvojio devetogodišnji Stjepan Magdić, maleni virtuoz na harmonici.

- Znaš što, fascinirao si me. Ovaj tvoj sitan vez, pa to je fascinantno. Ja sam se zaljubila malo, ja to moram reći - nije mu odoljela Danijela.

Aryan iluzionist izveo je trik s kartama i osvojio žiri.

- Arijane, mislim da nas imaš. Imali smo dosta trikova s kartama, ali ti si definitivno najvještiji od svih koje smo vidjeli do sad. Jedva čekam što nam spremaš sljedeće - poručio mu je Mislav, a Mario se složio da je upravo on ono što traže od mađioničara. Svoj talent odlučio je pokazati i Tunižanin Noureddine Sayeh, a plesom robota oduševio je žiri i izazvao opće divljenje.

- Jako dobro Noureddine. Jako si lijepo plesao. Jako smo sretni što smo ti dali priliku i bio si jako dobar - rekao je Mislav ovom dvadesetpetogodišnjem Tunižaninu oženjenom Hrvaticom zbog koje je napustio rodno ognjište. Ove nedjelje imali smo priliku vidjeli i nastupe odvažne majke i kćeri.

Dok je kći Lana Kovačić zabavila žiri s trikovima sa psom, majka Tina i njezina plesna partnerica Jelena iz Plesnog kluba Phoenix oduševile su pole danceom kojim se bave već devetu godinu, a u paru petu.

- Mnoge djevojke puno mlađe od vas su u lošijoj kondiciji od vas dvije i tu možete njih posramiti, a posramili ste i mene. To je fantastično - kazala im je Martina, a Danijela je poručila:

- Ja želim da još dugo živite pod geslom: Godine prolaze, a nemam ništa s tim.

Izvrstan nastup imale su i djevojke iz Plesnog studija Bailando koje su plesom iskazale snažnu  emociju ostavljenih žena, a Super bake, umirovljenice iz Karlovca koje redovito vježbaju tri puta tjedno, svojim akrobatskim plesom zabavile su gledatelje i žiri nasmijale do suza.

- Al' ste nas uspuhali. Meni je nevjerojatno zabavno bilo - rekao im je Mario, a Martina je dodala:

- Ja ću vam samo reći kad ja dođem u penziju, nisam sigurna hoću li se prijaviti na Supertalent, ali svakako ću doći živjeti u Karlovac da budem blizu vas. 

Romano Dautanac sa svojom glazbeno-scenskom točkom bio je osvježenje na bini Supertalenta.

- Romano mislim da si jako simpatičan. Napravio si zanimljiv spoj klaunerije i maske, tako da mislim da ima jako puno mogućnosti s kojom ćeš moći složiti iduću točku - komentirao je Mislav. Svakako nešto drugačije donijela je i Celeste de Moriae svojim burlesknim plesom, no žiri nije bio suglasan o njezinom prolasku u daljnje natjecanje.

- Ne isključujem mogućnost da ću vas doći gledati, možda u nekom kasno noćnom terminu i da će mi biti zabavno, danas ostajem pri svojem ne - objasnila je Martina svoje NE, kao i Mario DA. 

- Ja ću ti dati DA zbog umjetnosti. Podržavam burlesknu scenu - rekao je. 

Dalje nije prošao ni Šibenčanin Luka Čular koji se predstavio talentom - ženskim opernim pjevanjem za koje mu je Martina zamjerila da ga je iskarikirao, a 4 X-a dobila je Đulijeta Govekar čija 'šala' prema Marijevim riječima, nije ipak prošla kod žirija.

- Ja ne moram imati pjevački talent, ja se tamo isfuravam, sve sam tamo, od Severine, Rozge, Amy Winehouse. Uopće mi nije važno pjevanje, samo želim da publika reagira na moje pjevanje - naglasila je Đulijeta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO

Ova Hrvatica je nova snaha Roda Stewarta: 'Moj djed je pobjegao od komunizma 1953.'
TRI DANA DO VJENČANJA GODINE

Ova Hrvatica je nova snaha Roda Stewarta: 'Moj djed je pobjegao od komunizma 1953.'

Nicole Artukovich već godinama ljetuje u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, odakle su, otkrila je ranije, njezini baka i djed pobjegli u Ameriku

Renata iz 'Braka na prvu' za 24 sata: 'Zbog pjesme Magazina izbacili su me iz Zvezda Granda!'
PJEVAČICA IZ ZAGREBA

Renata iz 'Braka na prvu' za 24 sata: 'Zbog pjesme Magazina izbacili su me iz Zvezda Granda!'

Plus+ Istaknula se u sociološkom eksperimenti mirnoćom i strpljenjem, a nama je otkrila sve o glazbenoj karijeri
Filip i Tamara  iz 'Braka na prvu' napokon u zagrljaju: 'Nije kraj. Uvijek će biti u mom životu...'
DONIJELI SU ODLUKU

Filip i Tamara iz 'Braka na prvu' napokon u zagrljaju: 'Nije kraj. Uvijek će biti u mom životu...'

Filip i Tamara u showu 'Brak na prvu' zaključili su kako ne bi ništa mijenjali u svojoj bračnoj avanturi, kao i da već imaju jako puno dogovorenih zajedničkih druženja