Obavijesti

Show

Komentari 0

A Place To Bury Strangers u Močvaru stižu 12. listopada

A Place To Bury Strangers u Močvaru stižu 12. listopada
1

Bend u Močvaru stiže u sklopu turneje na kojoj promoviraju svoj akutalan album snimljen ove godine za Record Store Day, "Strange Moon". Upad je 60 kuna

VIDEO

A Place To Bury Strangers, poznat kao i APTBS, često proglašavan najglasnijim bendom iz New Yorka, premijerno će nastupiti pred domaćom publikom 12.10.2013. u klubu Močvara, u sklopu turneje na kojoj promoviraju svoj akutalan album snimljen 2013. godine za Record Store Day, "Strange Moon" na kojem su obradili pjesme portlandskih punk veterana Dead Moon.

A Place To Bury Strangers 2002. godine osnivaju David Goffan i Tim Gregorio dok se trenutni frontman i gitarist Oliver Ackermann pridružuje nakon prekida djelovanja njegovog benda Skywave i preseljenja u New York, a ubrzo nakon odlaska Davida Goffana postaje primarni autor glazbe i tekstova. Nakon što je i drugi originalan član Tim Gregorio napustio bend, pridružuju se Jason "Jay Space" Weilmeister i Jonathan "Jono Mofo" Smith, obojica iz benda MOFO.

2006. godine A Place To Bury Strangers snima i izdaje tri ručno izrađena EP-a u različitim bojama, koji su kasnije postali poznati kao Red, Blue i Green EP.

Nakon nekoliko izmjena u sastavu, danas sastav benda čine Oliver Ackermann (gitara, vokal), Dion Lunadon (bas gitara) i Robi Gonzalez (bubnjevi) a glazba koju stvaraju teška je i atmosferična, inspirirana wall of sound produkcijom, te se može opisati kao jedinstveni spoj psychedelic, space i noise rocka, shoegazea i post punka.

A Place To Bury Strangers do sada nastupa i putuje na turneje diljem svijeta s bendovima kao što su Brian Jonestown Massacre, The Jesus And Mary Chain, Black Rebel Motorcycle Club, Nine Inch Nails, MGMT, Holy Fuck te The Big Pink, dok njihove albume i EP-eve izvrsno prihvaćaju i publika i kritika, koja ih ocijenjuje natprosječnim brojkama - "Worship" (10.0 Art Rocker, 9.0 The Fly, 8.0 Allmusic, 7.8 Paste magazine, 7.5 The Line Of Best Fit, 7.0 music OMH, 7.0 The Quietus, 7.0 Consequence of Sound, 7.0 Spin), "Onwards To The Wall" EP (8.0 Drowned in Sound, 8.0 Pop Matters, 8.0 Consequence of Sound, 8.0 Prefix), "Exploding Head" (9.0 Drowned in Sound, 9.0 The Quietus, 8.0 Uncut, 7.0 Pop Matters, 7.0 Spin).

U ožujku 2013. godine A Place To Bury Strangers u Norveškom gradu Etne snima materijale za svoj četvrti studijski album uz pomoć Emila Nikolaisena i Serene Maneesh no datum izlaska kao i naslov albuma još su uvijek nepoznati. 

Upad je u pretprodaji 60 kuna, na dan koncerta je 75 kuna, a vrata kluba se otvaraju u 21 sat. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško
Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje