Show

Komentari 27

Abramovičeva bivša supruga udala se za grčkog milijardera

Abramovičeva bivša supruga udala se za grčkog milijardera

Sve je bilo pomno isplanirano do posljednjeg detalja, a među uzvanicima bili su i brojni celebrityji poput princeze Beatrice, inače bliske Dašine prijateljice. Na svadbenu svečanost potrošili su više od pet milijuna funti

Bivša supruga Romana Abramoviča (53), Daša Žukova (38), udala se za grčkog milijardera Stavrosa Niarchosa (34). Luksuzno vjenčanje imali su u švicarskom skijalištu St. Moritz pred više od 300 uzvanika, a mladenci su mnoge iznenadili neočekivanim potezom vjenčavši se 24 sata ranije od očekivanog. Na svadbenu svečanost potrošili su više od pet milijuna funti, odnosno više od 43,6 milijuna kuna.

Sve je bilo pomno isplanirano do posljednjeg detalja, a među uzvanicima bili su i brojni celebrityji poput princeze Beatrice, inače bliske Dašine prijateljice. Na slavlju su navodno bili i dizajnerica Stella McCartney te unuk Grace Kelly Pierre Casiraghi.

Inače, Daša je sa sadašnjim suprugom dugi niz godina bila u prijateljskim odnosima, a romansu su započeli nekoliko mjeseci nakon njezina razvoda od Abramoviča. S ruskim milijarderom i predsjednikom nogometnog kluba Chelsea F.C. u braku je provela deset godina, a s njim ima i dvoje djece - sina Aarona Alexandra i kćer Leah Lou.Vijest o razvodu odjeknula je medijima u kolovozu 2017. kada je Abramovič potvrdio da je njihovoj ljubavi došao kraj.

- Nakon deset zajedničkih godina donijeli smo tešku odluku. Rastajemo se, ali ćemo ostati bliski prijatelji, roditelji i partneri na projektima koje smo zajedno razvijali. Zajedničkim snagama ćemo odgajati naše dvoje djece. Skupa ćemo također raditi kao suosnivači Muzeja suvremene umjetnosti u Moskvi i kulturnog centra New Holland Island u Sankt Petersburgu - napisao je Abramovič tada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci