Obavijesti

Show

Komentari 20

Abramovičevoj partnerici samo najbolje: Porođaj od 30 mil. kn

Abramovičevoj partnerici samo najbolje: Porođaj od 30 mil. kn
3

Milijarder Roman Abramovič i djevojka Daša Žukova dva mjeseca prije rođenja kćeri živjeli su na jahti od 2,9 milijardi kuna kako bi izbjegli paparazze

VIDEO

Dizajnericu i urednicu modnog časopisa Dašu Žukovu (31) na 163 metra dugačkom brodu Eclipse čuvali su tjelohranitelji. Kad su je uhvatili trudovi, vozač je partnera Romana Abramoviča (46) i nju limuzinom odvezao u najbolju bolnicu u New Yorku.

Ruski oligarh i tajkun, koji posjeduje i engleski nogometni klub Chelsea, najveću jahtu na svijetu vezao je u njujorškoj marini početkom veljače. Mjesecima prije Roman Abramovič preuređivao ju je za drugo dijete koje je prije dva tjedna dobio s Dašom Žukovom. Najmoderniji namještaj i detalje za dječju sobu navodno je platio više od 25 milijuna kuna. Brod, koji je kupio 2010. za 2,9 milijardi kuna, zahtjevni vlasnik stalno je dorađivao, pa mu se vrijednost navodno popela na 8,7 milijardi kuna. Iako im se prvi sin Aaron (3) rodio u klinici u Los Angelesu, par je promijenio lokaciju kako bi zavarao medije, koji ih prate u stopu.

Romanova jahta u njujorškoj luci bila je osam tjedana, a samo vezivanje stajalo ga je oko 23 milijuna kuna. Osim što je imao najbolje kuhare na brodu, Abramoviču i Daši često su dostavljali hranu iz najluksuznijih restorana. To i gorivo za dva mjeseca platio je još sedam milijuna kuna. Daša je u Prezbiterijansku bolnicu u New Yorku došla tik prije porođaja.

Dobila je najbolji apartman, koji su danonoćno čuvali Romanovi zaštitari.

- Imala je bolju uslugu nego u hotelu s pet zvjezdica. Najhvaljeniji liječnik stalno joj je bio na raspolaganju. Dobila je sobu s kupaonicom koja ima masažnu kadu, mramorne podove i svilenu posteljinu najboljih talijanskih dizajnera - rekli su u bolnici.

Nisu htjeli otkriti koliko su Daša i kći ostale u rodilištu u kojem najjeftinije noćenje stoji oko 145.000 kuna. Osim što su joj roditelji dali američko ime Leah Lou, djevojčica je dobila i američko državljanstvo. Obitelj je još u New Yorku, ali šuška se da će uskoro otići na karipski otok St. Barth, gdje je Abramovič 2009. kupio imanje za 522 milijuna kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti