Obavijesti

Show

Komentari 17

Adam je Gogu upoznao u 'Braku na prvu', a u 'Savršenom' svoju su ljubav našle i Hana i Stankica

Adam je Gogu upoznao u 'Braku na prvu', a u 'Savršenom' svoju su ljubav našle i Hana i Stankica
15

Ljubav može doći kad je najmanje očekujemo pa su tako brojne veze započele pred kamerama. Nakon veze iz realityja pojedinima su ubrzo uslijedili i brak te dolazak djece

VIDEO

Iako su mnogi mišljenja kako ljubav u reality showovima ne uspijeva, ovi parovi pokazali su suprotno. 'Brak na prvu' i 'Gospodin Savršeni' promijenio im je živote jer su tamo upoznali svoje bolje polovice, a neki su već zasnovali i obitelji.

Luka iz 'Brak na prvu' ponovno ljubi: 'Godina je bila teška, kao da sam uklet, a sada imam nju'
Luka iz 'Brak na prvu' ponovno ljubi: 'Godina je bila teška, kao da sam uklet, a sada imam nju'

Adam i Gora

Supružnici Adam i Gordana Kromer svima su poznati iz showa 'Brak na prvu'. Iako ih u početku eksperti nisu odmah spojili, par je na kraju šokirao kada su objavili da su zajedno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Adam je na početku bio spojen s Nikolinom Tutić, a Gordana s Dejanom Vukobratovićem. Problemi u njihovim prvim 'brakovima' počeli su vrlo brzo, nakon čega su Adam i Gordana započeli druženje.

U zadnjim epizodama showa otkrili su da je Goga trudna. Sin Noel došao je na svijet u kolovozu 2020. godine. Iste godine su se i zaručili, a 2021. godine su se vjenčali. Ceremonija vjenčanja održala na plaži kraj Nina.

U veljači 2022. godine dobili su i drugo dijete, sina Kaela.

Hana i Goran

Hana Rodić i Goran Jurenec iz showa 'Gospodin Savršeni' u listopadu prošle godine proslavili su četvrtu godišnjicu veze.

Hana je upoznala svoju pravu ljubav, kako je tada govorila, u prvoj sezoni, a nakon završetka showa započeli su vezu. Iako je maneken izabrao Ivu Runjanin, Goran se predomislio i izabrao Hanu, a javnost je brzo saznala za njihova tajna viđanja.

Živjeli su u odvojeno pa su se preselili u Berlin, zatim planirali odlazak u London, a onda su prekinuli.

Brojni obožavatelji para tada su se pitali koji je razlog prekida para, a nisu ni slutili da su im Hana i Goran tek spremaju dramu. Tada je započeo rat bivšeg - budućeg para. Objavljivali su razne pikanterije jedno o drugome i optuživali se za sve i svašta. Goran je istaknuo da njegova bivša partnerica živi u stanu koji joj on plaća, a Hana je otkrila da ju je Goran lagao i varao. 

Goran je utjehu pronašao, ispostavilo se, u bivšoj djevojci Claudiji Luciji Pioch. Priznao je da bio usamljen i da mu je u tim trenucima podršku pružila bivša djevojka. Shvatio je kako je još uvijek voli i odlučio joj se vratiti. Zbog nje se preselio u London, a Hana je otišla za Zagreb.

I toj je ljubavi brzo došao kraj. Prisjetimo se, s obzirom da je ova priča vrlo dugačka i komplicirana, Goran je prvo izabrano Ivu, a zatim Hanu s kojom je prekinuo nakon dvije godine veze, a utjehu pronašao u bivšoj djevojci Claudiji. S njom je prekinuo u lipnju 2021. godine, a zatim su ga ponovno uhvatili u društvu fatalne Hane ili kako ju od milja nazivaju, hrvatske Megan Fox.

Njihov pomirbeni susret u Samoboru snimio je čitatelj 24sata. Goran je otkrio kako je njihovo druženje bilo ugodno, možda čak i predobro. Nedugo nakon, Hana je otputovala u Berlin, gdje Jurenec živi te se par pomirio. Hana je nedavno otkrila i kako se sada slažu bolje nego ikada.

Toni i Stankica

Toni Šćulac i Stankica Stojanović također su se upoznali u 'Gospodinu Savršenom'.

Stankica je pobijedila u trećoj sezoni popularnog showa, ali prije nego što je emitirana posljednja epizoda showa prekinuli su. Njihova ljubavna 'pauza' trajala je sedam mjeseci nakon čega su se pomirili.

storyeditor/2022-05-06/zaljubljeni_par.jpg

Stankica i Toni inače žive na relaciji Banja Luka - Split, a ovo ljeto stilistica je više vremena provodila u Splitu. Toni i Stankica su već više od godinu dana u vezi na daljinu i počeli su razmišljati o tome da započnu zajednički život, ali im se nigdje ne žuri. 

 - Imamo ozbiljnu vezu i željeli bismo živjeti zajedno, malo nam je smiješno kad nas pitaju planiramo li zajednički život. Težimo zajedničkom životu, ali bez pritiska, vidjet ćemo što će biti - izjavio je ranije Toni. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija