Obavijesti

Show

Komentari 15

Adriana i Ćaleta-Car zagrljeni u Dubrovniku: Ovo je pravi raj

Adriana i Ćaleta-Car zagrljeni u Dubrovniku: Ovo je pravi raj
9

Adriana je nedavno otkrila da su u karanteni dane provodili trenirajući svaki dan, igrajući razne igrice poput stolnog tenisa i pikada, osim toga su i kuhali i čistili, ali i gledali serije, filmove te čitali knjige

VIDEO

Hrvatski nogometni reprezentativac Duje Ćaleta-Car (23) i njegova djevojka Adriana Đurđević (28) izolaciju zbog sprječavanja širenja pandemije korona virusa proveli su u francuskom gradu Marseille, gdje Duje nastupa za istoimeni francuski klub kao branič.

Ligue 1 - Olympique de Marseille vs Stade Rennes

Doduše, dosad je sve to zbog virusa bilo stavljeno na čekanje, a otkako su odnedavno popustile mjere, dvojac je stigao u Lijepu Našu nakon tri mjeseca izbivanja. To su, dakako, oboje jedva čekali pa su se zato pohvalili nizom fotografija iz Adrianina rodnog grada, Dubrovnika. 

S obzirom da su već počele opake pripreme za ljeto, Adriana i Duje iz ormara su već izvukli kratke hlače i prozračne majice kako im ne bi bilo vruće, a tu su i naočale kao neizostavan detalj u Dalmaciji, bez obzira na vremensku prognozu (ili godišnje doba). 

Sada su svojim pratiteljima 'servirali' romantičnu fotografiju na kojoj su zagrljeni. Adriana je nedavno otkrila da su u karanteni dane provodili trenirajući svaki dan, igrajući razne igrice poput stolnog tenisa i pikada, osim toga su i kuhali i čistili, ali i gledali serije, filmove te čitali knjige.

U Dubrovniku su zato svoje slobodno vrijeme posvetili članovima obitelji koje dugo nisu vidjeli pa se tako druže s Adrianinom sestrom Antonelom Đurđević Bujak i uživaju u ljepotama Grada. Par se prije godinu i pol preselio u Francusku, Adriana svog Duju redovito bodri s tribina, a u vezi su nepune tri godine. 

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL SA DEANOM KOTIGOM 'DESERTI OD OKA': 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...