Obavijesti

Show

Komentari 0

Adriana je romsku obitelj učila samoobrani, a Danijela gatala

Adriana je romsku obitelj učila samoobrani, a Danijela gatala
13

Nova epizoda 'Mijenjam ženu', u kojoj su uloge zamijenile deseteročlana romska obitelj sa zagrebačke Sigečice i pulska peteročlana obitelj, donijela je nove smiješne situacije

VIDEO

Danijela, koja je zaspala tek pred jutro, ustala je već u 6 te napravila kavu kao što je naviknula raditi i kod kuće. 
A za to vrijeme Adriana je priznala da je umorna od ranog ustajanja, dok joj je zamjenski muž Ahmet prigovarao iz kreveta da mu mora dati terapiju.

- Jako je snalažljiva i jako je brza, iznenadila me - pohvalio ju je ipak Ahmet te popio svoje tablete za štitnjaču. 

U Puli je za to vrijeme još uvijek bilo tiho, no onda se probudila Adrijanina sestra Zorica, koja je tek upoznala Danijelu, ali joj je odmah dala savjete vezane uz Emanuela. Kada se probudila baka Jadranka, upitala je hoće li im gatati, što je Danijela objeručke prihvatila.

- Ići ćeš na put, tu ti stoji zec, brzina. Sreća te prati, božje oko, pticu imaš, čuti ćeš glas - pričala je Danijela što vidi u socu kave.


 
U Zagrebu Adriana može gatati samo iz paštete jer kavu nije stigla popiti.

- Dala sam im doručak, a ja ne jedem jer sam komplicirana što se tiče hrane - otkrila je Adriana.

- Što ćemo mi danas jesti?' - bilo je jedino pitanje koje je pitao Ahmet Adrijanu. 'Jest ćete što ja napravim!', rekla je Puležanka. 
 
Zamjenski suprug Romeo na brzinu je pozdravio Danijelu i ostale te otišao na posao. 'Eto, tako ti je svaki put, on samo ode!', rekla je baka. Ali zato je Ahmet sveprisutan. 'Palačinke znaš raditi?', pitao je Ahmet. 'Naravno!', rekla je Adriana, a on je ispričao priču kako je jednom radio palačinke koje su, kada ih je okretao, završile na plafonu i na njegovim prsima.

Zamjenski supružnici otišli su u šetnju, a sinu Danijelu tata je zadao zadatak da nacijepa drva, koja su ostala djeca nosila iz kuće, pa se potegnulo pitanje što oni to cijepaju?!
 

A iako se Danijela još nije kako spada družila s Romeom, barem ima zamjensku mamu koja joj je pomogla oko ručka.

- Dobro je, ali ja bih stavila manje masnoće, radije malo maslinovog ulja - objašnjavala je baka Jadranka Danijeli, na što je ona poslije komentirala kako se kod nje doma sve jede. 

Ručak se kuhao i u Zagrebu, i to Adrijanin specijalitet.

- Nadam se da će biti fino - komentirala je zamjenska kćer te dodala da inače ne voli jesti povrće, a odmah se i još nekoliko djece pridružilo s istim komentarom, no iz pristojnosti, svi su kazali da će probati Adrijanin specijalitet. I dok su svi sjeli za stol, Ahmeta nije bilo. Tako je Adriana ostala bez zamjenskog supruga koji je umjesto ručka, odlučio otići u obližnji kafić, što je nju naljutilo pa mu je odlučila očitati bukvicu.

- On je otišao, ali nemam blage veze gdje, jedino da ga idem tražiti - rekla je Adriana te dodala ako ga ne bude i idući dan, neće više kuhati. No, Ahmeta su pronašla njegova dva sina i objasnila mu kako je Adrijana odlično skuhala ručak te da im je jedina zamjerka bila to što je krumpir bio malo bljutav.

- Gladan sam jesi šta napravila za jest? - upitao ju je Ahmet.

- Aha sad si gladan, a kad je bio ručak nije te bilo. Idi si sam zagrijati sad u mikrovalnu hranu - rekla mu je Adriana. Ahmet se ispričavao da je popio dvije pive.

- Zaletio sam se, popio dvije pive, kavu, a zvao sam te da ideš sa mnom ali si rekla da moraš kuhati ručak - pravdao se Ahmet. 
 
Danijela je za to vrijeme otišla prošetati Pulom, a u šetnju ju je odvela zamjenska mama Jadranka.

- Lijepo mi je, jedno dijete, a ja ih imam osam. Na godišnjem sam - smijala se Danijela.
 
Treći dan u zamjenskoj obitelji, a Danijela se dobro snašla, kao i Adriana.

- Ispunjavam sve njihove zadatke, a možda čak i previše odrađujem - rekla je.

- Ne znam, zamjenska mama, više ja pripremam nego ona, evo i stol je prljav, a i Romeo je meo. Rekli smo da se svaku večer briše pod, ali tog se ne drži. Tati nije ni kavu dobro napravila - imala je hrpu primjedbi zamjenska kćer Laura.
 
U Puli je zamjenska sestra Zorica odlučila odvesti Danijelu u večernji izlazak. Danijela je komentirala da nije zadovoljna što još uvijek nije vidjela zamjenskog muža, no cure su se na kraju ipak opustile na jednom plesnjaku iako je ona brzo odustala jer se, kaže, umorila i uhvatio ju je grč u nozi.


 
Adriana je s Ahmetom otišla na večeru.

- Divim se tvojoj ženi kako ona sve to uspije - komentirala je Adriana, pa ga zamolila da joj ispriča vic.' Osoblje, molim vas da ova gospođa plati večeru!', našalio se Ahmet.
 
U Zagrebu je četvrto jutro počelo samoobranom. Zamjenska mama Adriana odlučila je pokazati Dariju kako se bori! Danijela je do tada Emanuela dovela iz vrtića te mu spekla jaja na oko. Potom su se dvije zamjenske mame dopisivale.

I dok Je Danijela Adrijani pisala da ne zna kako živi bez muža kojeg nikad nema kod kuće, ona joj je odgovorila da ga mora malo stegnuti. Adriana se požalila da joj je zamjenski muž neposlušan, te da je stisnula Ahmeta.

A kako istuširati puno djece odjednom, nego dvoje po dvoje. Adrijani je u tom pothvatu pomogla Laura, a zamjenska djeca su je zavoljela pa su je svi tražili poljupce za laku noć. 

Danijela se u krevetu bunila da joj je hladno.

- Hladno mi je i fali mi moj Shrek da me zgrije - komentirala je aludirajući na supruga Ahmeta. 


 
Peti dan prošao je potpuno 'ženski'. Baka Jadranka je iz ormara izvadila Adrijaninu odjeću te sugerirala Danijeli kao prava modna stilistica što bi joj dobro stajalo za izlazak.
 
Adriani je dan također prošao ugodno, te je zaključila da se s Laurom i Darijom slaže kao da im je sestra, a ne zamjenska mama. 
 
Baka Jadranka je za to vrijeme odvela Danijelu u pulsku Arenu.

- Predivno je ovdje i baš se osjeti neka energija, a i friški je zrak - simpatično je komentirala Danijela.

- Danijeli smo dali pravi godišnji odmor - rekla je Zorica koja ju je zajedno s bakom i Emanuelom odvela brodom na izlet, no bila je u strahu jer ne zna plivati, iako je preživjela. 

A hoće li preživjeti i ostalih pet dana u zamjenskoj obitelji, gledatelji će saznati sutra od 21.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Mijenjam ženu'.

NE PROPUSTITE

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...