Obavijesti

Show

Komentari 0

Adrijana Baković o pjesmi 'Život vrti se u krug': 'Inspiracija su bili sportaši s invaliditetom'

Adrijana Baković o  pjesmi 'Život vrti se u krug': 'Inspiracija su bili sportaši s invaliditetom'

U spotu su sudjelovali uspješni paraolimpijac Toni Bošnjaković, Jelena Šišiš, državna prvakinja u stolnom tenisu i Lukrecija Tomušić, košarkašica iz Rijeke

VIDEO

Veselom i pozitivnom kantautorskom pjesmom Adrijana Baković, šalje snažnu poruku. Tema pjesme ‘Život vrti se u krug’ je „životni rast“.

– Za ‘Život vrti se u krug’ tražila sam inspiraciju u pozitivnim stranama tužno započetih priča. Od prvog stiha inspiracija su mi bili sportaši s invaliditetom koji su toliko uspješni, a za koje se malo zna. Oni pomiču granice i nude sjajne motivacijske priče uz promociju volje i ljudskih mogućnosti. Ova pjesma je odraz optimizma i motivacija za sve one koji misle da ne mogu, a mogu! – rekla je Adrijana.

U spotu su sudjelovali, uspješni paraolimpijac Toni Bošnjaković koji je osvojio više medalja na Svjetskim kupovima i prvenstvima u paratriatlon, parabiatlonu, parabiciklizmu, paraatletici, paraskijanju i nastupio 2020. izvan konkurencije na Prvenstvu Hrvatske za zdrave atletičare u disciplini 100m te osvojio broncu.

Jelena Šišiš, državna prvakinja u stolnom tenisu zadnjih pet godina, osvajačica brojnih medalja s Europskog i Svjetskog prvenstva zajedno sa svojim klubom Synergia iz Samobora te deset godina za redom su viceprvaci države.

Lukrecija Tomušić, aktivna košarkašica iz Rijeke koja je zajedno sa svojim košarkaškim klubom osoba s invaliditetom „Kostrena“ i Hrvatskim Savezom košarke u kolicima dala veliki doprinos u nastajanju spota.

– Veliko hvala svim navedenim ljudima i sportašima koji se iz dana u dan bore za sebe i druge u sličnoj situaciji. – dodala je Adrijana.
Za produkciju i montažu spota bio je zadužen Goran Horvatinec iz Plot Twist Produkcije dok kameru i režiju potpisuje Pavao Bobinac.

- Ovo je prva suradnja s talentiranim dečkima, ali sigurno ne i posljednja i hvala što su moje zamisli pretočili u jako lijepi vizual. – pohvalila je Adrijana.

POSLUŠAJTE PJESMU:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu