Obavijesti

Show

Komentari 0

'Ako smo samo nominirani za Ružu, znači da smo već uspjeli'

'Ako smo samo nominirani za Ružu, znači da smo već uspjeli'
2

PUNO POSLA Grupa Mayales 
ima nominaciju za album godine. Priznaju da im je drago i da imaju posla kao nikad dosad

VIDEO

Jedna od nominiranih za Večernjakovu ružu u kategoriji Glazbenik godine je grupa Mayales, koja je imala izrazito 'plodnu' 2017. Njihov novi studijski album naziva 'Simbol za sunce' kritičari su proglasili jednim od najoriginalnijih i najboljih albuma na ovim prostorima.

 

A post shared by Mayales (@mayales_bend) on

 

Kritike su odlične, zasjeo je na prvo mjesto najboljih albuma prošle godine.

Cafe24: Mayales uživo odsvirali svoje zarazne hitove
Cafe24: Mayales uživo odsvirali svoje zarazne hitove

- Teško mi je odgovoriti s ‘Da’ ili ‘Ne’, iako je to za nas iznenađenje, jer je realna situacija kronično na rubu apsurda, a što nas više potiče nego demoralizira. S jedne strane, već je povratnički album ‘2’ iz 2012. pokazao da smo u stanju napisati dobre pjesme, okupiti sjajnu ekipu i snimiti nešto što će ‘zapeti za uho’ kritici i struci. Također, ne vole nas baš svi kritičari, članovi komisija i kolege. I to je normalno - rekao je Petar Beluhan, pjevač i frontmen Mayalesa. Kaže da nitko nije kritičniji od njega prema njihovoj glazbi. Ipak, priznaje da mu album i dalje izaziva suze radosnice.

 

A post shared by Mayales (@mayales_bend) on

- Vjerujem da tu govorim u ime svih. Osim suza, to je moja ekskluziva, ha, ha, ha - rekao je pjevač. Kaže kako nije ni pomislio da bi mogli biti nominirani za Večernjakovu ružu i da se teško može zamisliti na dodjeli u Hrvatskom narodnom kazalištu.

- Nikad ne bih pomislio da bismo se mogli pojaviti među nominiranima za Večernjakovu ružu. Bože, ako je to doista istina, onda smo bitno proširili našu publiku, što mi je nestvaran uspjeh. Možda je to dokaz da je naša glazba ipak prijemčljivija nego što je mi doživljavamo, ha, ha, ha... Nagrada je vrlo lijepa i korisna stvar u realnom svijetu, u smislu potvrde da nešto dobro radimo - kaže Beluhan.

Do kraja godine će svirati, a onda se opet povući raditi na novom albumu.

- Rijetko nam je godina bila tako popunjena - kaže Petar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin