Priče o nastanku jela, prigode u kojima ih konzumiramo, razmišljanja o namirnicama – ono je što većini ljudi hranu čini uzbudljivom. Svima njima namijenjeno je novo gastro odredište
Ako vjerujete da svaki recept ima priču, posjetite JaKuham!
Priče o nastanku jela, prigode u kojima ih konzumiramo, razmišljanja o namirnicama – ono je što većini ljudi hranu čini uzbudljivom. Svima njima, koji vjeruju da je obrok puno više od samog recepta, namijenjeno je novo gastro odredište JaKuham.
Na web-stranicama JaKuham svoje priče o hrani donose pobjednik prvog hrvatskog Masterchefa Šime Sušić, Sanja Štrbac , koja se posvetila tradicionalnoj kuhinji, Tina Uglješić , poznata po pripremanju sirove hrane te brojni drugi gastro stručnjaci.
U pričama Šime Sušića doznat ćete odakle mu ljubav prema gljivarenju , kako je otkrio čari obilaženja placeva , zašto lokardu smatra podcijenjenom te mnoge druge nepoznate detalje iz njegovog (gastro) života.
Osim priča, na stranicama JaKuham možete pronaći i njegove videosavjete za filetiranje ribe , izradu domaće tjestenine , čišćenje sipe te kupnju i pripremu školjaka .
Priče i savjeti namijenjeni su svima, od početnika do iskusnih kuhara . Na ovom mjestu pronaći ćete i trikove koji su iznimno jednostavni, a svejedno ih se mnogi od nas nikad nisu sjetili, poput najbržeg načina za odvajanje žumanjaka.
A budući da je hrana sve popularnija i na Instagramu, potražite i pratite JaKuham i na Instagramu .
Sve navedeno i još više donosi vam Jamnica, koja prirodno nema kalorija, gasi žeđ i potiče probavu. Jamnica daje osjećaj lakše probavljivosti hrane, a mjehurići u njoj imaju osvježavajući učinak što ju čini nezaobilaznom uz svaki obrok. U slast!
VIDEO Fotograf Lepe Brene: 'Nisam ja pao na nju i slomio joj nogu. Bio sam na drugom kraju'
FOTO Luksuz, izrezi i elegancija: Ovo su sve odjevne kombinacije Lepe Brene iz zagrebačke Arene
VIDEO Lepa Brena izašla je iz bolnice: Evo tko je došao po nju