Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Al Fayed: Princeza Diana je bila trudna s Dodijem

Vlasnik Harrodsa tvrdi da je princeza Diana bila trudna i zaručena s njegovim sinom Dodijem, a sinovima je to htjela reći kad se vrati iz Pariza

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
3 komentara

Mohamed Al Fayed (75), vlasnik trgovačkog lanca Harrods, tvrdi da mu je Diana, princeza od Walesa, osobno, prije njezine i Dodijeve pogibije 31. kolovoza 1997. u Parizu, rekla kako je trudna. Diana je Al Fayedu tu vijest, navodno, obznanila telefonski i za veliku je novost samo on znao. Vlasnik Harrodsa tvrdi kako je Diana bila zaručena s Dodijem, a svoje je sinove o tome planirala obavijestiti odmah nakon povratka s odmora u Francuskoj.
- Rekli su mi da su zaručeni i da će zaruke objaviti u ponedjeljak ujutro. Ona je planirala razgovarati sa svojim sinovima nakon povratka iz Pariza - kazao je. Tajkun Al Fayed također tvrdi kako princeza i njegov sin nisu poginuli u prometnoj nesreći nego su bili ubijeni. Slavni bogataš smatra da za to nisu krivi paparazzi, koji su za to optuženi, nego da iza svega stoji kraljevska obitelj.
- Borim se već deset godina. Napokon je došao trenutak da kažem što se točno dogodilo Diani i mome sinu - kazao je kad je ušao u sudnicu. Dodao je kako mu je princeza Di iste godine kada je umrla otkrila kako se boji da je se princ Philip i princ Charles 'žele riješiti'. Kraljevska obitelji, tvrdi on, ne bi dopustila da očuh budućeg engleskoga kralja bude egipatski musliman.

Naši partneri pišu
Message