Obavijesti

Show

Komentari 3

Al Pacino (83) o trudnoći svoje djevojke (29) koju je tražio DNK test: 'Imam mnogo djece...'

Al Pacino (83) o trudnoći svoje djevojke (29) koju je tražio DNK test: 'Imam mnogo djece...'
5

Al Pacino sumnjao je da može napraviti Noor dijete, pa je, iznenađen novostima, od nje tražio da potvrdi očinstvo DNK testom

Američki glumac Al Pacino (83)  i Noor Alfallah (29) u slatkom su iščekivanju, a glumac se sada prvi put oglasio nakon što je vijest šokirala brojne obožavatelje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Vrlo je posebno. Uvijek je bilo. Imam mnogo djece. Ali ovo je stvarno poseban dolazak u ovo vrijeme - rekao je u videu koji je dobio Daily Mail.

*EXCLUSIVE* The GoodFather: Expectant Parents Al Pacino and Noor Alfallah Emerged Radiant from a Dinner Date with friends on April 8th, 2023.

Inače, zvijezda kultnog filma 'Kum' sumnjala je da može napraviti Noor dijete, pa je, iznenađen novostima, od nje tražio da potvrdi očinstvo DNK testom. Također, Pacino je mislio da je iz medicinskih razloga neplodan, a prema TMZ-u, Noor je trudna već osam mjeseci.

Al Pacino (83) će uskoro dobiti dijete, De Niro (79) je otkrio što misli o tome: 'On je malo stariji'
Al Pacino (83) će uskoro dobiti dijete,  De Niro (79) je otkrio što misli o tome: 'On je malo stariji'

Na pitanje o spolu djeteta, Pacino je rekao da ga ne zna, prenosi Page Six.

*EXCLUSIVE* Al Pacino and girlfriend Noor Alfallah make a rare appearance as they enjoy date night at a restaurant in Century City

Podsjetimo, Pacino se nikada nije ženio, ali ima troje djece, kćeri Julie Marie Tarrant (33) i Oliviju Rose D'Angelo (22), te sina Antona Jamesa D'Angela (22). Najstariju kćer dobio je s učiteljicom Jan Tarrant, a blizance s kolegicom Beverly D'Angelo s kojom je bio u vezi od 1997. do 2003. godine.