Obavijesti

Show

Komentari 49

Alavanja doživjela neugodnost zbog fotkanja za Instagram: 'Gospođa je prijezirno dobacila'

Alavanja doživjela neugodnost zbog fotkanja za Instagram: 'Gospođa je prijezirno dobacila'
4

Kaže gospođa u prolazu prezrivo: 'A vidi njih, sigurno se snimaju za instagram, mora se znati gdje su, šta su...' Mislim si ja, pa gospođa je u pravu, pa zamisli da netko pomisli da se kuham u Zagrebu, napisala je

Voditeljica Anja Alavanje Viljevac (39) često dijeli trenutke iz privatnog života, a pogotovo fotografije s djecom jer na njih i troši najviše vremena. Ali sada je objavila fotografiju na kojoj sama pozira na plaži, u inat pomalo zlobnim komentarima slučajne prolaznice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Kaže gospođa u prolazu prezrivo: 'A vidi njih, sigurno se snimaju za Instagram, mora se znati gdje su, šta su...' Mislim si ja, pa gospođa je u pravu, pa zamisli da netko pomisli da se kuham u Zagrebu. U, ova fotka ide brzo na Instagram - napisala je Anja uz fotografiju. 

Voditeljica na fotografiji pozira na plaži u bijelom jednodijelnom kupaćem kostimu s jednom naramenicom i zanimljivim otvorom na boku. Kosu je podigla u rep, a oko vrata je nosila zlatnu ogrlicu s privjeskom i jedinstvenu ogrlicu sačinjenu od bijelih školjaka.

Inače, Anja je već dulje vrijeme na Jadranu i redovito dijeli epizode sa svojim sinovima, kojima nasmijava svoje pratitelje. Tako je nedavno podijelila simpatičan video u kojem trči za sinom oko bazena, potom hrani dijete pa tek onda ona jede i na kraju ispija kavu dok joj sin sjedi u krilu, za to vrijeme njezin suprug je uspio plivati u bazenu, pojesti ručak i popiti kavu te odspavati u hladu

Nedavno je sa suprugom, Vedranom Viljevcem posjetila Italiju i naglasila je da su prvi puta negdje sami od kad su dobili sina Dana (1). 

- Solo smo, prvi put u zadnjih godinu i tri mjeseca. Baku smo zvali samo 5-6 puta - napisala je Anja uz simpatičnu fotografiju na kojoj ju Vedran nosi na leđima. 

Anja Alavanja javila se iz Italije i nasmijala pratitelje: 'A nama su police iz Ikee problem...'
Anja Alavanja javila se iz Italije i nasmijala pratitelje: 'A nama su police iz Ikee problem...'

 

Anja i Vedran su se vjenčali prošle godine u rujnu, a u travnju su dobili sina Dana. Voditeljica iz prijašnjeg braka sa Željkom Romcem ima sinove Ivora i Jakova.