Show

Komentari 45

Albina oplela po Nini Kraljić pa objasnila zašto: 'Poštujem ju kao umjetnika, a kao osobu ne'

Albina oplela po Nini Kraljić pa objasnila zašto: 'Poštujem ju kao umjetnika, a kao osobu ne'

Pjevačica je nedavno podignula puno prašine zbog komentara o pojedinim kolegama s estrade za koje kaže da su je, ne samo kritizirali, već i više od toga

Naša ovogodišnja predstavnica na Eurosongu, Albina Grčić (23) u intervjuu za InMagazin otkrila je kako na jesen planira nastupati u Španjolskoj i opet u Poljskoj, u kojoj je prošlog vikenda sudjelovala na festivalu, a zatim se dotakla i glazbenih kolega koje je prije nekoliko dana spomenula u raspravi na Twitteru. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, Albina je podignula puno prašine zbog komentara o pojedinim kolegama s estrade za koje kaže da su je, ne samo kritizirali, već i više od toga. 

- Pri tom mislim na kolegicu Ninu Kraljić o kojoj iz osobnog iskustva nemam u tom pogledu lijepo mišljenje. Stvarno sam dugo vremena onako šutjela, ne bi rekla da sam se povukla, ali nisam se htjela izjašnjavati po tom pitanju - rekla je Albina pa dodala da joj je zamjerila zbog izjava koje nisu 'bile na mjestu'. 

- Imaš moj respekt kao izvođač, umjetnik, ali kao osoba neću te pozdraviti na ulici - zaključila je Albina.

Podsjetimo, Albina je prošli tjedan na Twitteru reagirala na prozivke pojedinih pratitelja koji su je napali zbog izjava koje je davala u prošlosti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Minijaturna Albinice, imam jedno pitanjce na koje mogu odgovoriti i tvoji desetogodišnji fanovi. Što ti daje za pravo da komentiraš da 'nema veze što se n isi plasirala čak ni u finale'? Ti dijete malo nisi ni do koljena (ni doslovno fizički, ni metaforički) našim drugim izvođačima poput Nine Badrić, Jacquesa, pa čak ni Franki - pisalo je u komentaru. 

Pjevačica je komentar u cijelosti prenijela na društvenoj mreži, dodavši, možda malo ishitreno da ona kolege poštuje, no samo kao umjetnike. 

 - Pjevače kao što su Nina i Jacques poštujem u kontekstu glazbe, ali imala sam iskustvo zbog kojeg neke od njih naprosto ne mogu poštovati kao ljude - napisala je Albina. 

POGLEDAJTE VIDEO NOVE EPIZODE ZVIJEZDE VRIŠTE: