Show

Komentari 75

Albina progovorila o dečku nogometašu pa otkrila: 'Nije tajna da volim Hercegovce...'

Albina progovorila o dečku nogometašu pa otkrila: 'Nije tajna da volim Hercegovce...'

Splićanka je za Hrvatski medijski servis u Bih podijelila detalje svog eurovizijskog iskustva, najavila posjet susjednoj državi, te otkrila zašto voli hercegovačke dečke

Hrvatska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu, Albina Grčić (22), vratila se iz Rotterdama u rodni Split, gdje odmara u društvu obitelji, prijatelji i dečka Ivana Ćalušića (21).

POGLEDAJTE VIDEO:

Nedavno je u razgovoru za Hrvatski medijski servis u BiH otkrila detalje svog eurovizijskog iskustva.

- Činjenica da je pjesma ‘Tick-Tock’ i moj nastup zaintrigirala našu javnost do te mjere da su neki, iako inače ne gledaju Eurosong, ove godine upalili tv i pogledali show, mi u najmanju ruku imponira - ispričala je pjevačica, te dodala kako je za nju to veliki uspjeh i vjetar u leđa za buduće glazbene pothvate. Otkrila je i da je bila spremna na mogućnost da se ne plasira u finale Eurosonga.

- Moram biti iskrena i reći da sam nakon prve tri pročitane zemlje bila spremna na ono što je slijedilo, ali kada sam ugledala svoje plesače koji su bili puni nade i optimizma, pripremala sam se da im ja u ovom slučaju, moram biti rame za plakanje. Nije me toliko uznemirila činjenica da se nismo plasirali u finale, koliko njihovi izrazi lica i blago razočarenje koje je uslijedilo - objasnila je Albina.

Kaže kako je prije mislila da nije ‘materijal’ za brze i energične pjesme, no sada shvaća da je to ono što zapravo želi raditi. 

- Ono što je najvažnije jest da ja stojim iza onoga što predstavljam, kako u glazbenom, tako i u vizualnom smislu - zaključila je.

Otkrila je i da planira uskoro posjetili Hercegovinu.

- Dečko mi je porijeklom Hercegovac, tako da nije tajna da volim Hercegovce. Čim mjere popuste, očekujte me! - rekla je Grčić kroz smijeh.

Najčitaniji članci