Obavijesti

Show

Komentari 19

'Albina se obukla kao da ide na maturalnu, Filip postao roker'

'Albina se obukla kao da ide na maturalnu, Filip postao roker'
14

Osim vokalnih sposobnosti u jučerašnjoj finalnoj epizodi showa 'The Voice' preostalih četvero natjecatelja pokazala je svoj modni ukus, a njihove kombinacije analizirao je naš modni žiri Neven Ciganović

VIDEO

U jučerašnjoj epizodi 'The Voicea' prvi je nastupio miljenik publike Filip Rudan koji ima više staža u ovakvim pjevačkim natjecateljskim showovima nego li Ines Petrić u 'Ljubavi na selu'.

On je za svoje prvo pojavljivanje izabrao crnu ziherašku kombinaciju crna satenska šuljica i hlače koje su podsjećale na kožne, kakvu obično biraju svi rockeri kad žele izgledati malo elegantnije, pjesmu je otpjevao korektno, ali boreći se s glasom i, nažalost, ponovno uz veliki nedostatak karizme bitne za ovaj posao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:15

Sljedeća na scenu je izašla također ljubimica publike Albina koja je generički klon Jelene Rozge i druge plahe Huljićeve pulenke Domenice, dakle još jedna ljepotica sa toplinom.

Ona je za nastup izabrala pomalo infantilni styling šljokičastu smaragdnu klajdu, koja bi više odgovarala njenoj maturalnoj zabavi, a u tom stilu je i prilagodila frizuru, jednostavno začešljanu i sa par špangica u kosi.

Gobac ne krije sreću: Vinko Ćemeraš je pobjednik Voicea
Gobac ne krije sreću: Vinko Ćemeraš je pobjednik Voicea

Pjesmu je otpjevala lijepo, jer mi se čini da se jedina među finalistima koristi svojim prirodnim glasom te njezin vokal zvuči onako pomalo zvonko kako su nekoć i zvučali svi pjevači početnici koji su se pojavljivali na našoj sceni prije najezde svih ovih talent emisija.

Nakon prozirne Albine nastupila je Bernarda Bogovečki, koja van scene zvuči i izgleda poprilično skromno, no kad je pjevanje u pitanju ona bi se definitivno trebala počet baviti imitacijama drugih pjevača. Za svoje pojavljivanje je izabrala također šljašteču tamno plavu klajdu, ali ne toliko 'nevinu' kao njena predhodnica već pomalo više sexy, s prorezom koji je decentno otkrivao štrkljavu butinu ove vitke pjevačice sa glasom kao iz bureta.

Pjesmu je otpjevala u svom, odnosno u stilu tog nekog koga je i ovaj put imitirala, ali nastup je bio kao i uvijek vrlo samouvjeren.

Posljedni finalista je Gobčev natjecatelj wannabee Gobac2 Vinko Ćemeraš, koji se zrihtao pomalo vintage u stilu Gospon Fulira na kojeg je nevjerojatno i podsjećao. Dečko koji ostavlja dojam vrlo skromnog dobrog dečeca iz susjedstva, i najpribližniji je onome što prolazi kod nas, i za kakve obično naši gledatelji glasaju.

Otpjevao je također dosta korektno, ali kao što sam već rekao to je osobnost sa kakvom se naš narod lako poistovjeti, pa takav pjevač pobijedio ili ne.

Finalisti su se u toku večeri još jednom presvukli, no na žalost ni u jednom pojavljivanju nitko nije pokazao neku osebujnost kad je styling u pitanju, sve je više manje bilo već viđeno, ziheraški i klasično. Jasno mi je da se ovo natjecanje zove 'The Voice' i da je tu glas u prvom planu, no to je ipak vizualni show ne radio show, i mislim da i u tom smislu nekog njihovog vlastitog modnog identiteta su trebali pokazati malo više osobnosti.

Spojio ih 'The Voice'? Zaljubili se u glazbu pa jedno u drugo...
Spojio ih 'The Voice'? Zaljubili se u glazbu pa jedno u drugo...

U svakom slučaju veselim se da ću nekog od njih možda imati prilike ponovno vidjeti uskoro u nekom od HRT-ovih zabavnih emisija, jer možda bi se mogla ponovno dogoditi puna gorčine 'Oproštajna poruka od glazbe' pobjednice prve sezone 'The Voice' Nine Kraljić, i to vrlo znakovito oglašena na njenim društvenim mrežama uoči finala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:47
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...