Show

Komentari 10

Albina slavi uspjeh dečka! Ivan je produžio ugovor s Hajdukom i priključio se prvoj momčadi

Albina slavi uspjeh dečka! Ivan je produžio ugovor s Hajdukom i priključio se prvoj momčadi

Splitska pjevačica je u sretnoj vezi s nogometašem Ivanom, s kojim je do nedavno uživala na ljetovanju. Mladi par sad ima novi razlog za slavlje - Ćalušić će i sljedeću sezonu igrati u dresu Hajduka

Albina Grčić (22) i  njezin dečko Ivan Ćalušić (21) u društvu nekoliko prijatelja nedavno su krstarili našom obalom obalom. Pjevačica je na društvenim mrežama objavila nekoliko fotografija s odmora.

POGLEDAJTE VIDEO:

Po povratku u Split, dočekale su ih nove dobre vijesti. Naime, Ivan je produžio ugovor s nogometnim klubom Hajduk.

- Ivan Ćalušić potpisao je produženje ugovora s Hajdukom do ljeta 2022. godine s opcijom dodatnom produženja na još tri godine - objavio je nogometni klub na svom službenom Instagram profilu, a objavu je lajkala i Albina.

Dalmatinski portal izvještava da je Ćalušić igrao u drugoj momčadi Hajduka, ali na početku priprema za novu sezonu priključio se prvoj momčadi. U Hajduku će nositi dres s brojem 15.

- Presretan sam za što sam potpisao profesionalni ugovor s najvećim klubom u Hrvatskoj, ovo je bio moj san od malih nogu te se nadam da ću dočekati svoju priliku i zaslužiti je svojim radom i upornošću -  rekao je Ćalušić nakon potpisa ugovora.

Najčitaniji članci