Show

Komentari 6

Alec Baldwin i supruga izgledali izbezumljeno na jutarnjoj kavi

Alec Baldwin i supruga izgledali izbezumljeno na jutarnjoj kavi

Alec Baldwin pod istragom je zbog ubojstva snimateljice Hutchins, kao i mnogi sa seta jer i dalje nije jasno što se kobnoga dana dogodilo. Tijekom istrage nalazi se u malenog gradiću gdje se supruga brine za njega

Glumac Alec Baldwin (63) se sa obitelji nalazi u gradiću Manchester u Vermontu, gdje prolazi teške dane nakon što je slučajno usmrtio Halynu Hutchins. Alec je trenutno pod istragom kao i većina filmske ekipe, a u Manchesteru sa suprugom Hilarijom (37) obavlja svakodnevne stvari, pa su viđeni i u lokalnoj pekarni. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Alec i Hilaria sjedili su u lokalu, a on je se u jednom trenutku pognute glave i rukama na licu činio izbezumljenim. 

Tijekom izlaska iz pekarne s kavama supružnici su se pribrali, pa je Alec mahnuo paparazzima dok je Hilaria snimala trenutak mobitelom.

Nakon jutarnje kave Hilaria se sama zaputila na trčanje i prišla fotografima koji su se smjestili u blizini njihove kuće kako bi ih zamolila da se udalje. 

Hilaria Baldwin grabbing Starbucks in Manchester, VT

Alecova supruga odlučila je obitelj odvesti u mali gradić jer se boji za suprugovo mentalno zdravlje nakon tragične nesreće na setu filma 'Rust'.

- Dovela sam ga ovdje jer moramo oplakivati ​​Halyninu smrt. Alecu se dogodila stvarno traumatična stvar, a ja pokušavam ograničiti PTSP - izjavila je Hilaria.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* ALEC BALDWINLAYING LOW WITH WIFE & KIDS ...After

 

Najčitaniji članci