Obavijesti

Show

Komentari 6

Alen Islamović: Vodim tvrtku, volim kuhati i gledati vijesti

Alen Islamović: Vodim tvrtku, volim kuhati i gledati vijesti
4

Alen danas živi obiteljskim životom te nam je otkrio kako provodi dane. Doznali smo zašto izlazi iz stana prije nego što opere zube i koje jelo priprema najbolje

VIDEO

Nekoć je s bendovima Divlje jagode i Bijelo dugme žario i palio bivšom državom, a obožavateljice su ga zasipale grudnjacima. Alen Islamović (58) danas se sa smješkom prisjeća tih vremena te sa ženom Marijanom (52) i kćeri Larom (21) živi obiteljskim životom.

Dan započinje u 9 sati.

- Volim gledati televiziju pa kasno idem spavati. Čim se probudim, odjenem se i odmah izlazim. Moram odvesti u šetnju našeg sedmogodišnjeg maltezera. Šetnja nam traje sat vremena jer on ima svoje staze koje obavezno mora proći - kaže pjevač. Njegov Uno ne voli kišu ni snijeg.

Mama na službenom putu

- Kad je ružno vrijeme, moram ga vući. Snijeg ne može smisliti pa ga moram nositi na suho kako bi obavio nuždu - opisuje Alen. Nakon šetnje sa psom, sa suprugom, domaćicom Marijanom, popije jutarnju kavu. Tada dogovaraju dnevne planove i što će jesti. Ručak je uvijek u 16 sati, a Islamoviću nije strana ni kuhača.

- Kad mama ode na službeni put, ja sam kuhar. Moje kćeri Lara i Una najviše vole moj gulaš - kaže Islamović.

Dodaje da je tajna njegova recepta u tome što stavlja puno povrća, teletinu, junetinu, piletinu i puretinu. Supruga često odlazi obitelji u Bihać. Pjevaču je dom ujedno i ured. Svaki dan provjerava e-mailove i svoj koncertni raspored da vidi je li došlo do promjena termina koncerata.

- Čak i potpisujem neke ugovore. Imam malu tvrtku pa šaljem i fakture. Nemam knjigovođu, nego sve papire vodim sam - pohvalio se Islamović. Uhodao se da sam sebi sastavlja ugovor za koncert.

- Nije takav da trebam pet tona leda i šampanjac, kristalne čaše iz Istanbula ili 48 ručnika u garderobi te specijalne ruže iz Nizozemske koje rastu u petom mjesecu - smije se aludirajući na zahtjeve svjetskih zvijezda. Redovito odlazi igrati tenis, a kući obavezno dođe prije početka “Vijesti” na RTL-u.

Ovisan o informacijama

- Nakon RTL-a prebacujem na HRT, pa na Novu TV. Zatim slijede vijesti u BiH, pa beogradski ‘Dnevnik’ - kaže Islamović.

Društvo mu često pravi šestomjesečni unuk Din.

- Obožavam ga, ali ne usudim se biti sam s njim jer kad on počne plakati, ja paničarim. Ne znam je li gladan ili hoće da ga nosim - iskren je djed roker.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu