Tjedni pregled sapunica, Alen se sve teže nosi s vezom Maje i Gorana | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 0

Alen se sve teže nosi s vezom Maje i Gorana, raspoloženje mu utječe i na odnos sa Sonjom

Alen se sve teže nosi s vezom Maje i Gorana, raspoloženje mu utječe i na odnos sa Sonjom
6

Doznajte što vas sve očekuje ovog tjedna u omiljenim sapunicama na domaćim programima

VIDEO

Donosimo vam tjedni pregled sadržaja sapunica (od ponedjeljka 13. studenog do petka 17. studenog) i otkrivamo sve što možete očekivati u novim epizodama omiljenog televizijskog žanra na programima HRT-a, RTL-a i Nove TV.

Kojeg to muškarca ljubi fatalna Nives Celzijus? 'Uhvatili su nas'
Kojeg to muškarca ljubi fatalna Nives Celzijus? 'Uhvatili su nas'

San snova 

RTL, 20:15

PONEDJELJAK Zbog nesmotrene izjave na presici Mateo na sebe navuče bijes kluba. Alen ga pokušava smiriti. Maja čisti nered nakon Bubalova marketinškog poteza. Višnjino povjerenje u Bubala raste.

UTORAK Mirko i Ante skrivaju Mateovu ozljedu kako bi prešao u seniorski tim. Alen se sve teže nosi s Majinom i Goranovom vezom, a njegovo raspoloženje utječe i na odnos sa Sonjom. Višnja ima problema s dizajnerom, a kao posljedicu i s klubom.

SRIJEDA Mirko istodobno rješava Telčev ljubavni i poslovni život i sve zakomplicira. Bubalo je zaokupljen Višnjom pa klub pada u drugi plan. S afričke turneje vraća se Bubalov suparnik. Mateo i Karlo dobit će veliku priliku, samo Maji je to problem i svađa se sa svima.

ČETVRTAK Telčev transfer u Austriju je u pitanju, a odnos s Nives će dodatno pogoršati situaciju. Alen i Goran ne slažu se s Majom i Sonjom oko Mateove budućnosti, ali cure imaju jače argumente.

PETAK Mateo odlazi sam u Austriju. Mirko pokušava spasiti Telčev transfer, ali tim u svlačionici radi protiv njega. Slavkovi poznanici kompliciraju život Sonji, a to se odražava i na njezin odnos s Alenom.

storyeditor/2023-09-30/8f5a910f1ddf30304eca.jpeg

La promesa 

HRT 1, 13:20

PONEDJELJAK Doña Cruz prepušta svoju spavaću sobu sestri Eugeniji i zamoli poslugu da donosi Eugeniji jelo te da na smjene budu uz nju kako nikad ne bi bila sama.

UTORAK Eugenia doživi nesreću. Srećom, nije ozbiljno ozlijeđena, ali Doña Cruz ukori i ponizi Curra, koji na kraju brizne u plač pred Janom te joj priznaje koliko pati.

SRIJEDA Jana ispituje Catalinu i Manuela o Eugeniji. Petra uvjeri Candela da Simona i Lope stvaraju nevolje. Želeći se osvetiti, ubaci bademe u Eugenijino jelo, što bi je moglo ubiti.

ČETVRTAK Rómulo zamijeni Janu za sobaricu koja je u prošlosti radila na La Promesi. Jana se zabrine da bi mogao otkriti njezin pravi identitet.

PETAK Otac Camilo laže o pismu koje je primio, u kojem ga netko preklinje da nastavi svoju istragu. Eugenia postaje posve lucidna i aktivna jer su joj smanjili dozu lijeka.

Kumovi

Nova TV, 20:20

PONEDJELJAK Luce pokušava izvući priznanje od Alena kako bi to mogli snimiti i dovesti ga u situaciju da više ne može ucjenjivati Luce. Anđelu je svećenik upozorio na glasine koje kruže.

UTORAK Anđela se budi pod dojmom sna, a sve se dodatno pogorša kad zatekne Vinka u opuštenom izdanju u kupaonici. Ivka upozorava Vinka na Anđelu, a on se žali Aljoši.

SRIJEDA Kuzma i Šima došli su u njegov restoran, on je poziva na piće, ali piće prekida ljubomorna Kuzmina ljubavnica. Kuzma Šimi ponudi prijevoz pa ih zajedno na motoru vide Vinko i Aljoša.

ČETVRTAK Zvone ucjenjuje Vinka. Traži da istjera Anđelu iz kuće ako želi novac natrag. Braneći Anđelu, Vinko dobije udarac od Zvone. Zvonina agresija, ali i Anđelina krhkost Vinka tjeraju da se zainati - odluči da neće 'prodati' zlostavljanu ženu.

PETAK Vinko i Aljoša optužuju Vesnu što su izgubili novac i što ih Zvone sad ucjenjuje, a njoj je dosta prigovaranja pa uzima stvari u svoje ruke.

Zločinački umovi 

RTL2, 20:00

PONEDJELJAK Dvije nestale osobe pronađene su mrtve u prtljažniku automobila, vlasnik vozila također je mrtav. BAU radi sa zaposlenikom SSA-a Andijem Swanom i FBI timom u pokušaju da zaustave trgovinu ljudima.

UTORAK Agenti putuju u Durant, gdje su dvije tinejdžerice duge plave kose i plavih očiju silovane i ubijene u rasponu od tri dana. Njihova tijela ostavljena su na javnome mjestu, a djevojke su bile odjevene u vintage odjeću 80-ih, ne svoju, te su bile oslijepljene sumpornom kiselinom.

SRIJEDA Tim istražuje masovno ubojstvo u firmi koja se bavi internetskom sigurnošću. Pet osoba je ubijeno, a još tri su ranjene. S obzirom na jačinu napada, može se pretpostaviti da je cilj bio predsjednik uprave Adam Werner.

ČETVRTAK Devetogodišnji dječak iz St. Louisa nestane, a njegova majka nakon toga premine. Tim traži ubojicu koji koristi svoju profesiju da pridobije povjerenje žrtava. Rossi otkriva tajnu nakon što se ponovno poveže sa svojom prvom ženom.

PETAK Nakon što nekoliko tornada opustoši Wichitu, BAU tim je pozvan da pregleda tijela dječaka, koji su pobjegli od kuće, a pronađeni su nakon nevremena. Tim shvati da ima posla sa serijskim ubojicom prozvanim Frankenstein. Još jedan dječak je nastao, a loše vrijeme se nastavlja.

Na granici 

Nova TV, 21:15

PONEDJELJAK Kad Tomo čuje da Toni pretendira osvojiti Oscara i da traži policajca kojem će se moći zahvaliti za svoj lik, odluči ga uzeti pod svoje. Mijo nalazi staru knjigu sa slikom svog pretka Murat-bega, koji neodoljivo podsjeća na Antu.

UTORAK Dok mu ne sjedne milijunčić, Andrija potajice krade Zorki novac, kao pozajmicu, da nitko ne zna. Svi Štiglići, osim Mirele, uvjereni su da su potomci turskog plemstva i da će se dobro obogatiti.

SRIJEDA Andrija, uvjeren da je osvojio milijun, troši ko pijani milijarder, ali i Zorki konačno izgovori sve što je oduvijek htio. No onda shvati da mu je Luka podvalio lažni čep. Mirela razbije lančić s 'urokljivim okom' i ispostavi se da je 'made in China'.

ČETVRTAK Štiglići skrivaju Mireli da je Ante otišao kod Sandre, ali Mirela slučajno to otkrije i želi se vratiti s kćeri kod oca. Župni dvor se ponovno iznajmljuje pa se presretni Tomo ponovno useljava u svoj stari dom. Marko donosi vijesti o Andriji.

PETAK Petra se dolazi zahvaliti Marku zbog Andrije. Dok Tomo objašnjava Toniju Markov i Petrin odnos, njih dvoje se opet posvađaju. Luka pomaže Štiglićima da dođu do artefakata u Sandrinoj kući. Njegova uloga je da izvuče Sandru iz kuće dok Mijo i Ante pljačkaju vitrinu.

Sirova koža 

HTV3, 13:55

PONEDJELJAK Jeff Barkley, pušten nedavno iz zatvora, priključuje se goničima Gila Favora. Traži ga bivši poslodavac Nick Mesa, odgovoran za to što je Jeff završio u zatvoru.

UTORAK Gil Favor i njegov izvidnik Pete Nolan istražuju priču nekog Somersa, koji tvrdi da je osam godina služio kao rob.

SRIJEDA Goniči hvataju Ralpha Bartleta dok on pokušava vratiti novac koji je prije deset godina ukrao Gilu Favoru. Vraćaju ga u grad iz kojeg je pobjegao poslije pljačke i ondje doznaje da ga traže i za ubojstvo.

ČETVRTAK Wishbone nailazi na groblje Indijanaca i ondje nađe starog Indijanca Sankena, ostavljenog da umre prema indijanskim običajima. Wishbone njeguje starca, ali nije spreman na posljedice kad ga želi vratiti u njegovo selo.

PETAK Rowdy i Jim Quince izgube konje kad tlo počne kliziti i nakon toga se nađu u kočiji s dvije redovnice, koje su odmetnici prisilili da odnesu plijen njihovim suradnicima

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu