Show

Komentari 15

Alenu Vitasoviću na koncertu su bacili ribu u glavu, a on se sada našalio: 'Friške orade i ribice..'

Alenu Vitasoviću na koncertu su bacili ribu u glavu, a on se sada našalio: 'Friške orade i ribice..'

Tijekom nastupa, negdje oko ponoći, Vitasoviću je netko bacio oradu iz uzgoja u glavu. O kojoj ribi se radi, pjevaču je otkrila njegova supruga Eleonora koja radi na ribarnici

Koncertom u gradu Kastavu, Alen Vitasović (54) nedavno je zabavljao publiku do kasno u noć. Međutim, kako pjevač tvrdi negdje oko ponoći na pozornicu mu je sletjela orada, točnije netko ga je s ribom udario u glavu. Pjevač se sada na društvenoj mreži Facebook našalio s tom situacijom.

- Ribarnica Pula, Eleonora 'Opera'. Friške orade i ostale ribice... - napisao je Vitasović uz fotografiju na kojoj pozira uz ribe.

- Nešto novo se sprema - pisalo je također u objavi.

Fanovi su komentirali kako misle da im Alen Vitasović sprema novu pjesmu.

Kantautor Bruno Krajcar održao obljetnički koncert u Puli

Još nije poznato je li u pitanju nova pjesma ili čak novi album ovog glazbenika.

Prisjetimo se, Vitasović se nedavno požalio na svom Facebook profilu nakon incidenta s ribom te poručio kako bi volio da mu se 'krivac' javi.

- Tisuću mi skalpova!!! U subotu u Kastvu (oko ponoći dok sam pjevao) mi je tip bacio oradu (ribu) u glavu. Još ne vidim razlog, ni poantu. Molio bih tu osobu da mi se javi - napisao je Alen Vitasović ranije.

Obožavatelj ga je tada pogodio oradom iz uzgoja, a Vitasoviću je to otkrila njegova supruga Eleonora koja radi na ribarnici.

Najčitaniji članci