Obavijesti

Show

Komentari 43

Alex Ognjenu prozvao za lažne akcije: 'Pljuješ na moju žrtvu, volonterstvo i blatiš mi ime...'

Alex Ognjenu prozvao za lažne akcije: 'Pljuješ na moju žrtvu, volonterstvo i blatiš mi ime...'
12

Gadi mi se što na internetu doslovno svatko može sr**i što hoće i lagati bez posljedica, napisala je pjevačica nakon što ju već mjesecima muškarac 'napada' putem društvenih mreža da laže da je humanitarka

VIDEO

Kantautorica Alex Ognjena (36) na društvenim mrežama redovito objavljuje kako sudjeluje u humanitarnim akcijama i pomaže potrebitima, posebice djeci. Nedavno je na Instagramu objavila kako je pomoću pratitelja skupila potrebni pribor za školu, igračke, slatkiše i mnoge druge stvari te odnijela to u dom za djecu u Lipiku. 

POGLEDAJTE VIDEO: Alex Ognjena tvrdi da je imala aferu s Borisom Rogoznicom

Pokretanje videa...

Alex Ognjena 01:20

No, jedan korisnik društvenih mreža napisao je kao Ognjena laže i ne pomaže drugima kao što tvrdi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kada će mediji istražiti dotičnu Alex i njene humanitarne akcije u kojima je skupljala mobitele, tablete i televizije za dječji dom u Lipiku, a za kojeg smo provjerom ustvrdili da djeca nisu dobila. Dotičnu je moj apel na društvenim mrežama da ljudi paze i ne nasjednu na prevare, kao i provjera i moj razgovor s ravnateljem doma u Lipiku, koji je završio njegovim spuštanjem slušalice, toliko zaboljela da je dotična uz svog odvjetnika poslala mi opomenu pred tužbu ukoliko ne uplatim novac (kakav novac?) i u roku od sedam dana ne izbrišem status (srećom nisam) - napisao je muškarac.

Na njegove riječi osvrnula se i sama Ognjena. 

- Gadi mi se što na internetu doslovno svatko može sr**i što hoće i lagati bez posljedica - napisala je pjevačica. 

Potom se javila muškarcu koji ju je prozvao i javno je podijelila što mu je napisala.

- Gospodine, pristojno Vas upozoravam da maknete post u kojem blatite moje ime i volonterstvo kojim se bavim godinama. Ja sam privatna osoba koja je vlastiti novac, vrijeme i prijatelje žrtvovala da bi pomogla onima kojima je najpotrebnije, iako sam sama teško bolesna. O tome je već više puta pisano u novinama i snimane su reportaže u kojima pozivam ljude da ili doniraju (nikada novac) ili da se i oni aktiviraju i pomognu koliko mogu - ne meni nego da kao i ja naprave nešto da pomognu drugima. Vi pljujete na svu moju žrtvu, trud i ljubav koju posvećujem djeci Hrvatske bez adekvatne roditeljske skrbi - napisala mu je Ognjena te nastavila: 

- Ja Vas moram upozoriti da time usput činite kazneno djelo protiv ugleda i časti, Kaznenog zakona 125/11, 144/12 temeljem kojeg ću biti primorana djelovati. Ukoliko se ne ispričate i ne maknete post u kojem me, između ostaloga, nazivate kradljivicom i rušite ugled koji gradim godinama - budite spremni na tužbu. Nadam se da ćete imati dovoljno razuma učiniti stvar koja je na obostranu korist. Lijep pozdrav - napisala je. 

Objave muškarca, za kojeg Ognjena tvrdi da blati njeno ime, datiraju još iz ožujka i kolovoza. Glazbenica je, također, prije nekoliko dana objavila i tekst posvećen mržnji na društvenim mrežama.

- Mogu pisati ružno o meni. Navikla sam da me mrze - kaže Ognjena. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu