Obavijesti

Show

Komentari 0

Aljoša iz Pavela: 'Bit će odlično s našim prijateljima iz Detoura'

Aljoša iz Pavela: 'Bit će odlično s našim prijateljima iz Detoura'
7

Prvu večer festivala koji brine o zdravlju otvaraju Pavel i Detour, a koncert nam je najavio Aljoša Šerić

VIDEO

"Briga o mudima ne čini nas ludima!", krilatica je November Festa, koji će se održati od 4. do 6 studenog u zagrebačkoj Tvornici.

"Posjetitelje očekuje čak šest koncerata složenih u savršenu kombinaciju ljubavnih, buntovnih i socijalno osviještenih stihova, laganih i žestokih rifova koje će s pozornice kultne dvorane prašiti: Psihomodo Pop, Edo Maajka, Detour, Pavel, Alejuandro Buendija & Sinovi te Vinko & Talvi Tuuli", najava je to organizatora koncerta.

storyeditor/2022-10-28/Pavel-foto-Zvonimir-Ferina.jpg

Sljedećeg petka November Fest otvaraju Detour i Pavel, u subotu na pozornicu Tvornice stupaju majstori rime, Edo Maajka i Alejuandro Buendija, a u nedjelju na red dolaze Vinko Ćemeraš i Psihomodo Pop. Dvojac je to znan iz showa "The Voice", u kojemu je Davor Gobac bio mentor Vinku, a pobjedu su odnijeli izvedbom pjesme "Pelin i med".

storyeditor/2022-10-26/PXL_161220_31181796.jpg

November Fest, osim što okuplja vrhunske glazbenike, u suradnji s Hrvatskim društvom bolesnika s rakom prostate i Europa Donna Hrvatska, svojom kampanjom pod sloganom: "Briga o mudima ne čini nas ludima!", potiče na promišljanje o odgovornosti prema vlastitom zdravlju te važnosti prevencije i pravovremenog otkrivanja karcinoma prostate i testisa, kao i ostalih zloćudnih bolesti koje pogađaju sve više muškaraca. Akciju podržava i Aljoša Šerić iz grupe Pavel.

Pavel ima 'Dobru stvar': Pjesma sadrži baš sve; dobru melodiju, plesni ritam i zarazan refren
Pavel ima 'Dobru stvar': Pjesma sadrži baš sve; dobru melodiju, plesni ritam i zarazan refren

- Nedavno sam obavio opsežniji sistematski pregled, provjerio stanje dijelova za koje pretpostavljam da bi me mogli izdati zbog nekih genetskih predispozicija i prošao sam, dobio ausvajz. Mislim da je stvar prioriteta da se svi koji ugaze u određene godine počnu provjeravati, vremena je malo, a život je prelijep i učinit ću sve da mi traje što je dulje moguće. Najavili su i mogućnost presađivanja svijesti u kompjutor oko 2045., neka potrajem do tada, uploadam se u neki oblak i dobar dan vječnosti - rekao je Aljoša.

U Tvornici je, kaže, prvi put nastupio 2005. godine kao član Ramireza. S Pavelom je bio tri ili četiri puta.

- Divan prostor s prekrasnom energijom - rekao je Šerić i dodao što se može očekivati od ovog koncerta.

- Pretpostavljam da je za očekivati kako nećemo svirati best of Iron Maiden ili estonsku folklornu glazbu, nego ćemo se ipak odlučiti za presjek Pavelovih pjesama, a poseban će biti po tome što ćemo pozornicu dijeliti s frendovima iz grupe Detour.

Zagreb: U sklopu Ljeta na Zrinjevcu nastupila grupa Detour

Otkrio je kako nema posebnih rituala prije nastupa.

- Nisam praznovjeran, ali čaša whiskeya dobro dođe - rekao je Šerić. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.