Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Alo, Alo: 'Nacist' Tarik nalikuje na poručnika Huberta Grubera

'KONAK DO HILMIJE’ Filipović je zapovjednik Sarajeva koji voli zalaziti u lokalni kafić čiji je vlasnik lik kojeg tumači Emir Hadžihafizbegović. Vjeruju da će serija zainteresirati publiku

Foto: Instagram
6 komentara

Volio sam gledati ‘Alo, alo’, ali ovo je neka naša nova verzija, koja će, vjerujem, biti i zanimljivija, rekao je Tarik Filipović (46). Glumac u novoj seriji 'Konak do Hilmije' igra njemačkog zapovjednika Sarajeva.


- Serija je alegorija na ‘Alo, alo’ - rekao je Emir Hadžihafizbegović (57), koji igra Hilmiju, glavnog lika serije, koji vodi kafić, a Filipović mu je stalan gost.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

- Emira dugo poznajem, ali tek na ‘Lud, zbunjen, normalan’ imali smo zajedničke kadrove. Igrati s tako velikim glumcem je prava uživancija - priznaje Filipović. Hadžihafizbegović vjeruje da će serija izazvati veliku zainteresiranost čak i izvan granica Balkana. Seriju prikazuju od početka svibnja u Srbiji.

Foto: Instagram royal

- Volim ekipu s kojom surađujem, osjećam se kao svoj sa svojima - zaključio je Filipović, koji podsjeća na poručnika Grubera, koji je u 'Alo, alo' homoseksualac.

VIDI OVO: 8 stereotipa o djevicama u koje ne smiješ vjerovati!

Naši partneri pišu
Message